ŞUBAT ATAMASI KONTENJANLARI BUGÜN AÇIKLANCAK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan taatoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

taatoo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
MÜSTEŞAR ŞUBAT ATAMASI KONTENJANLARININ BUGÜN AÇIKLANACAĞINI SÖLEDİ NEZAMAN VE NEKADAR KONTENJAN AÇIKLANIR ACABA
EŞİMİN BRANŞ SIRALAMASI EN KÖTÜ 237 KİŞİ VAR KAÇ GÜNDÜR BEKLEMEKTEN İMANIM GEVREDİ

Dengeli bir dağılım yaparlarsa bizim branştan 300 kişi almaları lazım. Ki öyle de dediler. Tahmini rakamım 300... Hayırlısı diyelim...

Ben diğer branşları da merak ediyorum. Bakalım en çok hangi branşa ihtiyaç varmış ????

MÜSTEŞAR ŞUBAT ATAMASI KONTENJANLARININ BUGÜN AÇIKLANACAĞINI SÖLEDİ NEZAMAN VE NEKADAR KONTENJAN AÇIKLANIR ACABA
EŞİMİN BRANŞ SIRALAMASI EN KÖTÜ 237 KİŞİ VAR KAÇ GÜNDÜR BEKLEMEKTEN İMANIM GEVREDİ
Eşinizin puanı kaçtı hocam

bilişimci_ts' Alıntı:
Eşinizin puanı kaçtı hocam
77,74 hocam
en son ek-2 atamasında 78,98 puanlı arkadaş atanmış
bizim bölümü 14 branş tercih edebiliyo üşenmeden tek tek hesapladım önümüzde 237 kişi var hocam

Arada yüksek puanlı atanmayanlar da olabilir. Onları da hesaba katmak lazım. Hayırlısı olsun.

77,74 hocam
bizim bölümü 14 branş tercih edebiliyo üşenmeden tek tek hesapladım önümüzde 237 kişi var hocam
Benim de sınırda kalan arkadaşlarım var o yüzden sordum. İnş atanır eşiniz.

ozkansedef' Alıntı:
Arada yüksek puanlı atanmayanlar da olabilir. Onları da hesaba katmak lazım. Hayırlısı olsun.
teşekkürler hocam ösymden 14 bölümü tek tek seçip hesapladım hanımın puandan yani 77,74ten yüksek 1835 kişi var
ağustos ek ve ek-2 atamalarında toplam 1598 kişi atanmış bu atananlarında hepsi 77.74ten puanı fazla
farkı önümüzde kaç kişi varsa onu gösterir oda 237 oluyo
tabi bunlardan bazıları memurluğa falan atandıysa sayı daha az olabilir ama 237den fazla olamaz hocam

bilişimci_ts' Alıntı:
77,74 hocam
Benim de sınırda kalan arkadaşlarım var o yüzden sordum. İnş atanır eşiniz.
inşallah hocam bakalım bugün sayı açıklanınca belli olur

ben kendi tahimini söyleyeyim 350-450 arası bir alım olur ve puan 76ye kadar düşer diye düşünüyorum

cavap veren vermeyen herkese teşekkürler hanım atancak çok şükür 2.5 yıldır bekliyoduk:D

hayırlı sabahlar arkadaşlar..ilk sorum. benim puanım 77,187 sizce tahmini sıram nedir ? bir de sıralamamı hesaplamak için link verebilecek olan var mı ? yardımıcı olursanız çok iyi olacak,şimdiden teşekkürler.

ummeticel' Alıntı:
hayırlı sabahlar arkadaşlar..ilk sorum. benim puanım 77,187 sizce tahmini sıram nedir ? bir de sıralamamı hesaplamak için link verebilecek olan var mı ? yardımıcı olursanız çok iyi olacak,şimdiden teşekkürler.
hocam sanada hayırlı sabahlar tahmini sırayla uğraşma gir ösymye
branş bazında sıramı hesaplaya gir
sonra
1. Bilgisayar Öğretmenliği
2. Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği
3. Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği
4. Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği
5. Bilgisayar Mühendisliği (*)
6. Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği (*)
7. Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği (*)
8. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (**)
9. Matematik-Bilgisayar Bölümü (*) (**)
10. İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri (*) (**)
11. Bilgisayar Teknolojisi Bölümü/Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü (*) (**)
12. Bilgi Teknolojileri (*) (**)
bölüm kısmından tek tek bu bölümleri seç puanınıda kpss10u seç çıkan sayıları topla
sonra çıkan sayıdan 1576+18+4 ü çıkar eğer sıran 330dan düşükse atanırsın hocam
hadi hayırlı olsun sıralama hesaplama bu şekilde
ha buarada
8. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (**) değişik hesaplanıyo
ösymden hem bu bölümü seç hem Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretimini seç hemde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri eğitimini seç hocam onları talim terbiye bir kabul ediyo ama ösym ayrı ayrı hesaplamış

Geri