Şubat ayı ek dersi

Kodla Büyü

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bildiğiniz üzere ikinci dönem Rehber öğretmeni görevlendirmeleri bazı illerde geç yapıldı. Ben göreve ikinci dönem itibari ile başlayan arkadaşlara göre hesaplıyacapım. Bu yüzden okulların 11 şubat itibari ile başlaması ile şubat ayının BTR ek dersini hesaplaması şu şekilde.

1.Hafta : Yarıyıl Tatili

2.Hafta : Yarıyıl Tatili

3.Hafta : Pazartesi|5 – Salı|3 – Çarşamba|3 – Perşembe|3 – Cuma|4 =18

4.Hafta : Pazartesi|5 – Salı|3 – Çarşamba|3 – Perşembe|3 – Cuma|4 =18

5.Hafta : Pazartesi|5 – Salı|3 – Çarşamba|3 – Perşembe|3 =14

Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni için 2013 Şubat Ayı Ek Dersi || 50 Saat

Kaynak: http://www.btnotlari.net/bt-rehber-ogre ... saplamasi/

hcm benim ekders 4-3-4-3-4 şeklinde fakat ayın 18 den sonra bu şekilde hesaplandı. bu son haftada 4-3-4-3 şeklinde hesaplandı. bu sekilde 32 saat yapıyor bir yanlışlık mı var acaba???????????

resmi yazıda "...bu görevi farklı kurumda yürüten öğretmenlerin yaptıkları göreve ilişkin çizelge, ilgili kurum müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak hazırlanacak ve görevli öğretmen tarafından kadrosunun bulunduğu kuruma elden teslim edecektir...." diyor..

böyle bir şey yapan var mı?

tqwert' Alıntı:
resmi yazıda "...bu görevi farklı kurumda yürüten öğretmenlerin yaptıkları göreve ilişkin çizelge, ilgili kurum müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak hazırlanacak ve görevli öğretmen tarafından kadrosunun bulunduğu kuruma elden teslim edecektir...." diyor..

bunu okullar kendi aralarında paslaşarak yapıyorlar. her ay sonunda okullar önce mail yoluyla birine yollar sonra da İl / ilçe milii eğitime yazı gönderirken diğer okulun gözüne bırakır gereki evrakı. Öğretmenle gönderene rastlamadım en azından Tekirdağ ve Edirne'de...

caglarakcay' Alıntı:
tqwert' Alıntı:

bunu okullar kendi aralarında paslaşarak yapıyorlar. her ay sonunda okullar önce mail yoluyla birine yollar sonra da İl / ilçe milii eğitime yazı gönderirken diğer okulun gözüne bırakır gereki evrakı. Öğretmenle gönderene rastlamadım en azından Tekirdağ ve Edirne'de...

Hocam ben elden götürdüm. İlk hafta için böyle yapalım dedi başyardımcı. Sonra kurumnet üzerinden göndereceğini söyledi. Görevlendirme yazısı vs filan da vardı götürdüğüm belgede.

Aklıma takılan birşey oldu; görevlendirme yazısında başlama şubatın 11 i gözüküyor, yazı okullara 13 de geldi. Ben ayın 15'i öğle vaktinde gittim. Başlama yazısı yazıldı. Başyardımcı ekdersi 18inden itibaren yapmış. Bu durum normal midir?
Yanlış anlaşılmasın üçün beşin derdinde değilim.
Başyardımcı bana bizim ekdersi ilk defa yaptığını ve tam olarak nasıl yapacağını bilmediğini söyledi.

bizde ilk ders haftası hafta (yani şubat 3. hafta) ek ders yok.

Ankara

endorfinnn' Alıntı:
Aklıma takılan birşey oldu; görevlendirme yazısında başlama şubatın 11 i gözüküyor, yazı okullara 13 de geldi. Ben ayın 15'i öğle vaktinde gittim. Başlama yazısı yazıldı. Başyardımcı ekdersi 18inden itibaren yapmış. Bu durum normal midir?
okul idaresine kalmış hocam, benim görev yaptığım her yerde yazıda belirtilen tarih baz alındı.

Hatta ilden görev yazısı, okuluma 1,5 ay sonra geldiği bile oldu.
yani 1 ekim görev başlama yazıda belirtilen, ama yazının aslı kasımın ikinci haftası geldi okula.
Bir keresinde de 3 hafta sonra okula geldi. ilçede 2 hafta beklemiş, (yazıların üzerindeki tarihlerden anladım) o zaman görev yapytığım okulun müdürüde geliş tarihini baz aldı. bir şey yapamadım.

Burada asıl olan kişiye tebliğidir. resmi yazı tebliğinden itibaren geçerlidir. Zamanında araştırmıştım. Ancak yazıda belirtilen tarihin kullanılması sorun yaratmıyor.

Yozgat ta onay çıktığı gün okul yazıyı çıktı alıp tebliğ ettiği için onay alındığı tarih yada bir gün sonrası görev başlangıç tarihi oluyor ek ders ona göre hesaplanıyor. Geçen yıl müdür yanlış yapmaya çalıştı 2 haftalık ek dersi kesmek istedi kafasına göre koordinatörümüzü aradık yazın hocam dedi aldım hakkımı çünkü göreve onay tarihinde başlamıştım.

deli_divane' Alıntı:
50 saat yazılmış bana da ...

hocam çizelgeye bakmadım gidip sadece hesaba baktım 420 tl yatmış 50 saat ne kadar ediyor? ona göre kendimin kaç saat olduğuna bakayım ek ders ücretini de tam olarak bilmiyorum açıkçası.

Geri