şaştım bu işe

Kodla Büyü

bilgekaan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bi arkadaşımın harici harddiskine kendi adımda bir klasör açıp toplam 6 gb büyüklüğünde bir sürü dosya yükledim.şu anda kendi adıma açtığım klasör görünmüyor.ama kendi adıma bi tane daha klasör açmaya kalkınca o isimde bi klasör zaten var diye bi mesaj alıyorum.adres çubuğuna, kendi adımla açtığım klasörün adını yazdığımda klasörün içine giriyor ama içindekileri göstermiyor.klasörün içindeyken sağ tıkladığımda 6 küsür gb lık veri olduğunu söylüyor.gizli klasörleride göster dememe rağmen sonuç aynı.
şaştım kaldım bu işe.

kodavcısı' Alıntı:
virüs olmasın hocam pc de belki ondan göstermiyordur
hocam pc yeni formatlanmıştı.bende o yüzden şaşırdım.şimdi arkadaşım harici harddiskini biçimlendirmeyi düşünüyo.bende biçimlendirmeden bi çözüm bulmayı düşünüyorum.çünkü çok bilgi vardı içinde

Hocam Bir DVD ye çekk... Başka bilgisayara daha kopyala.....Orada da aynı şeyi yapıyor mu...

hikmet gizli dosyaların altında bi seçenek daha var o seçeneği işaretlersen gelir....tam aklıma gelmiyor adı geçende benimde başıma geldi aynısı...gizli dosyaların hemen altında bi seçenek var onu işaretle düzeliyor

osayrac' Alıntı:
Hocam Bir DVD ye çekk... Başka bilgisayara daha kopyala.....Orada da aynı şeyi yapıyor mu...
o harici harddiski benim bilgisayarımada takmıştım.o zamanda görünmüyodu.ama hiç dvd ye çekmedim.yarın onu bi deneyim.

karinca_52' Alıntı:
hikmet gizli dosyaların altında bi seçenek daha var o seçeneği işaretlersen gelir....tam aklıma gelmiyor adı geçende benimde başıma geldi aynısı...gizli dosyaların hemen altında bi seçenek var onu işaretle düzeliyor
çelebi korunan işletim sistemleri dosyalarını görter diye bi yer var ordanmı bahsediyorsun?

benim dediğimi bi dene %90 ondandır...Eğer ondan sa Samsun'da bi yemeğini alırım :mrgreen:

karinca_52' Alıntı:
benim dediğimi bi dene %90 ondandır...Eğer ondan sa Samsun'da bi yemeğini alırım :mrgreen:
yemek işi yattı çelebi.çünkü arkadaşı şimdi aradımda diski biçimlendirmiş.senin adına üzgünüm :D :D

Geri