selcuklu' Alıntı:
pinaraytas' Alıntı:
mail geldi hocam..web siitesi veya okulda biişey yok şu an
Hayırlı olsun görevlendirmeniz. Gelen mailde sitedekinden farklı ayrıntılar varmı hocam.
teşekkürler hocam..genel hatları ile şu şekilde :
tlgi: a)MEB Yenilikve Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü'niin 28.09'.2012 tarih 16791 ve
sayIlI emri.
b) MEB Yonetici ve Ogretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine ili$kin Karar.
c) 17/10/2012 tarih ve 31701 saYlh Valilik Gluru.
llgi (a) Bakanhk emri dogrultusunda gorevlendirilen "Bili$im Teknolojileri Rehber
Ogretmen" gorevlendirmesine ili$kin ilgi (c) Valilik Gluru ekte gonderilmi~tir.
Gorevlendirilen Bili$im Teknolojileri Rehber Ogretmenlerinin Etkile$imli Tahta
Kurulumu tamam1anan Grtaogretim okullanndaki i$ ve i$lemlerinin aksamamasl i<;in,
kadrolarmm bulundugu okullardaki derslerinin haftamn belli glinlerinde top1anmasl
hususunda;
ilgi: a)MEB Yenilik ve Egitim Teknolojileri Genel Mlidlirliigii'niin 28.09.2012 tarih 16791 ve
saYlh emri.
b) MEB Yonetici ve Ogretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine ili~kin Karar.
ilgi emir, Fatih Projesi kapsammda donamm kurulumu tamamlanan veya i~ler vaziyete
Bili~im Teknolojileri slmfl bulunan (Bilgisayar Laboratuvan) orgiin egitim okullanna Bili~im
Teknolojileri Rehber Ogretmen gorevlendirmesini emretmektedir.
Ekli listede; adl, soyadl, gorev yeri ve gorevlendirildigi okul belirtilen Bili~im
Teknolojileri ogretmenlerinin, ilgi Bakanhk emirleri dogrultusunda 15.10.2012-25.01.2013
tarihleri arasmda kadrolanmn bulundugu okullarmdaki bran~ derslerine girdikten soma
FATiH Projesi kapsammda donamm kurulumu yapIlan ortaogretim okullannda "Bili~im
Teknolojileri Rehber Ogretmeni" olarak gorevlendirilmeleri, ek ders iicretlerinin ilgi(b)
karann 16. Maddesine gore kadrolanmn bulundugu okullar tarafmdan odenmesi
miidiirliiglimlizce uygun goriilmektedir.