şanlıurfa da formatörlük görevlendirmesi başladı haberiniz !

Kodla Büyü
bizi kangren ettiler :verymad: ve nihayet eylül ayının sonunda formatörlüğü başlattılar. ne diyelim. buna da şükür...

yazıyı buraya koyarsanız sevinirim.geçen sene liselere vermemişlerdi de bu sene vermişler çok şükür(!)

arkadaşlar şanlıurfa mem sitede hala yayınlamadı...başvuru yapan biri bilgi verirse ya da resmi yazı elinde olan biri paylaşırsa sevinirim.

arkadaşlar şanlıurfa mem sitede hala yayınlamadı...başvuru yapan biri bilgi verirse ya da resmi yazı elinde olan biri paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar ben FEVZİÇAKMAK İÖO da çalışıyorum.Geçtiğimiz cuma günü görevlendirme formunu doldurdum imzaladım.

gelen mail örneği..........

İVEDİ
Sayın İlgili,
Bünyesinde 15+1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı Bulunan ilk ve ortaöğretim kurumlarında
Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır. Bilişim
Teknolojileri Formatör öğretmeni olarak görev almak isteyen öğretmenlerimizin ekteki
başvuru formunu okulun üst yazısı ile en geç 28/09/2011 tarihine kadar müdürlüğümüz
Bilişim Teknolojileri İl koordinatörü Orhan BOZBEY’e elden ulaştırmaları
gerekmektedir. Bilişim teknolojileri onay modülü veri girişine kapatılacağından bu
tarihten sonra getirilecek başvurular kabul edilmeyecektir. İlçeler başvurularını
toplu bir şekilde ulaştıracaklardır. İlgi yazı daha sonra ilçenize/okullunuza
gönderilecektir.
Başvurularda aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.
1) Bünyesinde Bilişim Teknolojileri sınıfı olmayan okullar görevlendirme talebinde
bulunmayacaklardır.
2) Temel Eğitime Destek Projesi 1(Beko marka bilgisayarlar ) kapsamında okullarına
Bilişim Teknolojileri sınıfı kurulan okullarda görevlendirme yapılmayacaktır. Bu
okullardaki öğretmenlerimiz BT sınıfı bulunan diğer okullardan görevlendirme
talebinde bulunabileceklerdir.
3)Okullarında birden fazla başvuru olması durumunda kıdem yılı fazla olan öğretmenin
görevlendirme formu gönderilecektir.
4) Bilişim teknolojileri alanının dışında diğer branşlardan başvurular
alınmayacaktır.
5) Bünyesinde bilgisayar bölümü bulunan ortaöğretim kurumlarında görevlendirme
yapılmayacaktır.
E-postanın okulunuz bilişim teknolojileri öğretmenlerine duyurularak herhangi bir
gecikmeye meydan verilmemesi için gereğini rica ederim.
Halil Ömer COŞKUN
Milli Eğitim Müdür Yardımcısı
Bilgi İçin;
Orhan BOZBEY
Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü
0(414) 314 20 04 Dahili:230

2) Temel Eğitime Destek Projesi 1(Beko marka bilgisayarlar ) kapsamında okullarına
Bilişim Teknolojileri sınıfı kurulan okullarda görevlendirme yapılmayacaktır. Bu
okullardaki öğretmenlerimiz BT sınıfı bulunan diğer okullardan görevlendirme
talebinde bulunabileceklerdir.

bu madde yüzünden okuluma görevlendirilemiyorum. 13 saat dersim var. haydi hayırlısı

bende başvurmayı düşünüyordum ama kafam karışık,,13 ssaat bilişm, 15 saat ing dersim var,
formatör olsam 13 saat bilişm dersini alabilecek miyim,müdürüm formatör olursan bilişimi boşuna mı seçmiş olurum ben dedi ??
ders alamaz mıyım o zman,

pinaraytas' Alıntı:
bende başvurmayı düşünüyordum ama kafam karışık,,13 ssaat bilişm, 15 saat ing dersim var,
formatör olsam 13 saat bilişm dersini alabilecek miyim,müdürüm formatör olursan bilişimi boşuna mı seçmiş olurum ben dedi ??
ders alamaz mıyım o zman,
hocam derslere girersin girmek istiyorsan sıkıntı olmaz özellikle urfada olmaz

Geri