şehiriçi hız limiti 50 km mi

Kodla Büyü

Dijital_Dünya

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar şehiriçi limitini aşmışım yol öyle trafiğin kalabalık olduğu bir yol değil şehir dışına doğru 56 km yol yapmışım 166 tl ceza 15 gün içinde yatarsa %25 indirim varmış ilk cezamı yedim zoruma giden daha hızlı giden arabaları durdurmuyolar mantık kurban arama galiba benden önceki arabayı durdurdular beni de inanın sonra jet gibi giden arabaları durdurmadılar zoruma giden bu yoksa para devlete gitsin mesele değil. Günlük ciromu almaları gerek acaba diye düşündüm valla :)

hocam şaka gibi geliyor ama öyle :) yanlış anlaşılmasın hız limitine lafım yok. bizim okulda da bir hocamız 56 ile ceza yedim dedi. biz inanmadık, makbuzu gösterdi.

Geçen sene 56 ile bende ceza yedim, üstelik bölünmüş duble yolda.
Cezayı yediğim yer yazıyordu yanlışlık vardır diye (hızım 60 ı geçmez o yolda) bölge trafiğe gittim, 56 ile ceza yediğimi öğrendim.
Artık ayağım gaza gitmiyor.

zencefil58' Alıntı:
arkadaşlar şehiriçi limitini aşmışım yol öyle trafiğin kalabalık olduğu bir yol değil şehir dışına doğru 56 km yol yapmışım 166 tl ceza 15 gün içinde yatarsa %25 indirim varmış ilk cezamı yedim zoruma giden daha hızlı giden arabaları durdurmuyolar mantık kurban arama galiba benden önceki arabayı durdurdular beni de inanın sonra jet gibi giden arabaları durdurmadılar zoruma giden bu yoksa para devlete gitsin mesele değil. Günlük ciromu almaları gerek acaba diye düşündüm valla :)
hocam sivas'tamı yediniz cezayı bende Sivas'tayım da nerede yediğinizi öğrenirsek ona göre önlem alalım bizde radar cezasından çok çektim bu yıl uzun yolda

bağdat caddesi hocam üniye giden yol muhtemelen eğri köprü konaklarının orda bişii var ama beni kasan benden hızlı arabalar geçti cezayı yerken yeminle :verymad:

Hocam senden hızlı giden araçlara da büyük ihtimal ceza yazılmıştır. Durdurmazlar ise arkalarından gönderirler. Radar uyarısını koyma mecburiyeti kalktıktan sonra bildiğim kadarıyla Türkiye geneli şehir içi hız limitlerine yönelik sıkı denetim başlattılar. Bu şekilde şikayetçi olan çok insan var .

Bu işte mantık,adalet yok.bikeresinde şehir içinde para çektim bindim 50 metre sonra kavşakta polis varmış durdurdu ,ceza yedik.adamlar kemersiz geçiyolar durdursanıza dedim ,yeryok sizi göndereyim sonra dedi :puhaha:

bi keresinde de 120 yi geçmiştim ama çevirmede yer yoktu beni durdurmadılar.

böyle bişi işte :?

yok hocam eğer ordan tüm arabalara ceza kesilmiyor daha öncede limiti geçtiğim çok olmuştur artık inanıyorum portakalı soydum baş ucuma koydum ben bir yalan uydurdum .... söyleyip seçiyolar. Sağlık olsun artık 20 de falan giderim :) arkadaki arabalar çıldırabilir gerçi çift yol :)

mevlana kavşağı, bağdat caddesi ünv yolu gibi cok yerde radar var hocam
1 kere ceza yedim deme yine ceza yiyebilirsin

zencefil58' Alıntı:

hocam bende bugün afişte gördüm 55 te 166 tl 65 te ise 300 küsürlü bir ceza olduğu söyleniyor

Geri