şifre sormadan bağlanma sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozznur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozznur

Aktif Üye
http://www.teknomobil.org/araclar/281-w ... l-sp3.html

Burdan indirdim işletim sistemi ile format attım. Driverları kurdum ancak wireless sorunu yaşıyorum. Kablosuz bağlantıları buluyor ancak şifre girilmesi gereken sayfa gelmeden kendisi otomatik bağlanmaya çalışıyor. Şifre hiç girilmedi. Modemin şifresi de var. Bunu format atmadan nasıl düzeltebilirim? Başına gelen var mı??? Fotoğrafta olduğu gibi oluyor.

Ekli dosyalar

• 23i9phk.jpg
    23i9phk.jpg
    23.5 KB · Görüntüleme: 7,965
Açıkçası bu durum benim şöyle başıma geldi. Daha önceden giriş yaptığım bir modemin şifresini değiştirmişler. Sonra aynı modemden internete bağlanmaya çalıştığımda bu durum oldu. Çünkü bir önceki şifreyi bilgisayar otomatik kaydetmiş ve o şifre üzerinden bağlanmaya çalışıyor. Şifre yanlış diye uyarı da vermiyor. Gerçi sen format atmışsın ama bilemeyeceğim. Fikir olsun diye yazdım. :)

bdogretim bunu denedim. Ama olmamıştı. Başka bi yöntem olabilir mi?

XP onar denesem düzelir mi ki?

soldaki menüden "tercih edilen ağların sırasını değiştir"e basın. gelen penceredeki ağ listesinde ağı seçip kaldır deyin. sonra o pencereyi kapatıp ağ listesini yenile deyin. kablosuz ağınıza şifre koyduysanız bağlanmaya çalıştığınızda şifre isteyecektir.

Tüm önerilere açığım. Tüm önerileri yarın uygulayacağım.Bugün okulda değilim.

Masaüstü bilgisayardan modem ayarlarına girerek bağlantı adını, şifre ve güvenlik türünü aldıktan sonra laptopdan el ile ağ bağlantısı oluşturu tıklayın ve ağ adını şifreyi ve şifre türünü yazarak bağlanabilirsiniz.

Geri