hocam sunumları atabilir misniz?Enterprise' Alıntı:Hocam seni bir ben anlarım bir de lab.ı olmayanlar:
Ben 5 ve 6 larda aynı konuları işliyorum geçen hafta virüsleri anlattım burdan aldığım sunudan anlatmıştım video olarak da
Acar Kafadarlar -- Bilgisayar Virüsü
Computer Virus Animation Bilgisayar Virüs Animasyon
When Viruses Take Control of your Computer!
ve buna benzer 2 video daha vardı da şimdi adını bulamadım
Bunları izlettim
Bu hafta da bilgi güvenliği bit kullanım kurallarını işliyorum onda da burdan aldığım sunumdan anlatıyorum video olarak da
Bilgi Guvenligi Animasyon
Oyun bağımlısı çocuk YouTube
Vefa Çizgi Filmi - Bilgisayar Bağımlılığı - Çizgi Dünyası 2013.mp4
Süper Komik Animasyonlar http://Www.sonmekan.com,
bunları izletiyorum. Sunumdaki bilgileri de deftere yazdırıyorum sunumları bbnetten aldım ama istersen burdan tekrar atabilirim
Video izlemeye başladığımızdan beri okuldaki popülaritem arttı Dersimiz bilgisayar olsun deyorlarda başka birşey demeyorlar) Biraz daha yavaş işler olduk konuları ama olsun acelemeiz yoksevdiceğim' Alıntı:hocam sunumları atabilir misniz?Enterprise' Alıntı:Hocam seni bir ben anlarım bir de lab.ı olmayanlar:
Ben 5 ve 6 larda aynı konuları işliyorum geçen hafta virüsleri anlattım burdan aldığım sunudan anlatmıştım video olarak da
Bunları izlettim
Bu hafta da bilgi güvenliği bit kullanım kurallarını işliyorum onda da burdan aldığım sunumdan anlatıyorum video olarak da
bunları izletiyorum. Sunumdaki bilgileri de deftere yazdırıyorum sunumları bbnetten aldım ama istersen burdan tekrar atabilirim
sevdiceğim' Alıntı:hocam sunumları atabilir misniz?Enterprise' Alıntı:Hocam seni bir ben anlarım bir de lab.ı olmayanlar:
Bunları izlettim
hocam yalnız değilsiniz.. ben hatta teorik konuların bitmemesi için dua ediyorumfatmazehra' Alıntı:Ben hala dosya yönetiminde devam ediyorum. Bilişim sınıfı yok uygulama yaptırma imkanım yok... Geçen hafta dersime müfettiş girdi, çocukların defterlerine yazı yazdırıyordum, dışarıda hava -6 ve sınıfın petekleri çalışmıyordu, koca bir ufo yanıyor öğrenciler ve ben kabanlarla donuyorduk sınıfta sadece bir pc ve projeksiyon vardı... böyle bilgisayar dersi olmaz ilçe merkezinde diyerek, hiç bir evrak istemeden biraz sohbet edip teşekkür edip çıktı... O da acıdı halime
Ben de... cok iateksiz ve moralsiz gidip geliyorum okula norm fazlasi olmusum 12saat dersle guzel bir okul acilirsatercih edecegim..ona bile sevinir oldumeras63' Alıntı:hocam yalnız değilsiniz.. ben hatta teorik konuların bitmemesi için dua ediyorumfatmazehra' Alıntı:Ben hala dosya yönetiminde devam ediyorum. Bilişim sınıfı yok uygulama yaptırma imkanım yok... Geçen hafta dersime müfettiş girdi, çocukların defterlerine yazı yazdırıyordum, dışarıda hava -6 ve sınıfın petekleri çalışmıyordu, koca bir ufo yanıyor öğrenciler ve ben kabanlarla donuyorduk sınıfta sadece bir pc ve projeksiyon vardı... böyle bilgisayar dersi olmaz ilçe merkezinde diyerek, hiç bir evrak istemeden biraz sohbet edip teşekkür edip çıktı... O da acıdı halime
Ders saatiniz azmış hocam benim ders saati problemim yok en azından sizin o iyi olmamışfatmazehra' Alıntı:Ben de... cok iateksiz ve moralsiz gidip geliyorum okula norm fazlasi olmusum 12saat dersle guzel bir okul acilirsatercih edecegim..ona bile sevinir oldumeras63' Alıntı:hocam yalnız değilsiniz.. ben hatta teorik konuların bitmemesi için dua ediyorumfatmazehra' Alıntı:Ben hala dosya yönetiminde devam ediyorum. Bilişim sınıfı yok uygulama yaptırma imkanım yok... Geçen hafta dersime müfettiş girdi, çocukların defterlerine yazı yazdırıyordum, dışarıda hava -6 ve sınıfın petekleri çalışmıyordu, koca bir ufo yanıyor öğrenciler ve ben kabanlarla donuyorduk sınıfta sadece bir pc ve projeksiyon vardı... böyle bilgisayar dersi olmaz ilçe merkezinde diyerek, hiç bir evrak istemeden biraz sohbet edip teşekkür edip çıktı... O da acıdı halime
zencefil58' Alıntı:valla ben powerpoint işliyorum. Teorik konular bu çocukları bozuyor bilgisayarda bişii yapınca daha fazla motive oluyolar benim izlenimim böyle. Bundan sonra da internet var. Programlamayı anlamayacaklar ama planımda var bakalım hayırlısı artık.