şu filmin adını hatırlayan var mı?

Kodla Büyü

systran

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bi korku filmi izlemiştim, otobüsün içinde cıbır cıbır gençler var ve gece yolda kalıyorlar. tarladaki korkuluk gibi olan siyah bi yaratık bunlara saldırıyor. hatta bu yaratığın kafası kopuyor, kafası tekrar çıkıyordu. aklımda hasat zamanı diye kalmış ama onu arayınca hillary swankın oynadığı reaping diye bi film çıkıyor. hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi?

Hatırladım o filmi sarı bir otobüstü gençler gece olduğundan dışarıyı pek göremiyordu. Otobüsün sağından solundan üstünden saldırıyordu. gençlerin arsında zenci biri ve gözlüklü biri vardı. Ama filmin adını hatırlayamadım :D

bir cem yılmaz genellemesine göre burada ilk olarak gözlüklü ve tek olan (kız arkadaşı olmayan) erkek ölüyordur kesin :)

yanlış hatırlamıyorsam bu filmi kanald de görmüştüm ama otobüs değilde jeepti sanki

systran' Alıntı:
arkadaşlar bi korku filmi izlemiştim, otobüsün içinde cıbır cıbır gençler var ve gece yolda kalıyorlar. tarladaki korkuluk gibi olan siyah bi yaratık bunlara saldırıyor. hatta bu yaratığın kafası kopuyor, kafası tekrar çıkıyordu. aklımda hasat zamanı diye kalmış ama onu arayınca hillary swankın oynadığı reaping diye bi film çıkıyor. hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi?

cıbır cıbır gençler :puhaha:

Geri