üzülelim mi sevinelim mi? neyse hayırlı olsun allah kavuştursun inşallahtaatoo' Alıntı:var hocam var ben yazın ildışından diyarbakırdan manisaya gelmiştim
şimdide eşim diyarbakıra atandı
BayTerapi' Alıntı:elle mi onaylatılacaktı? sistem kendi otomatik onaylamıyacak mı?
taatoo' Alıntı:var hocam var ben yazın ildışından diyarbakırdan manisaya gelmiştim
merkez sayılır hocam çınar ilçesinde ortaşar ortaokulu merkeze 25kmbahhele' Alıntı:BayTerapi' Alıntı:elle mi onaylatılacaktı? sistem kendi otomatik onaylamıyacak mı?
şaka yapıyor olmalısın
taatoo' Alıntı:var hocam var ben yazın ildışından diyarbakırdan manisaya gelmiştim
hocam hayırlı olsun şansa bak merkezmi
valla ben sevindim hocam en azından tanıdık yere gidiyo hocamilyas33' Alıntı:üzülelim mi sevinelim mi? neyse hayırlı olsun allah kavuştursun inşallahtaatoo' Alıntı:var hocam var ben yazın ildışından diyarbakırdan manisaya gelmiştim
hocam meb den onaylatmadın mı ayrıca. şaka gibiBayTerapi' Alıntı:elle mi onaylatılacaktı? sistem kendi otomatik onaylamıyacak mı?
taatoo' Alıntı:merkez sayılır hocam çınar ilçesinde ortaşar ortaokulu merkeze 25kmbahhele' Alıntı:BayTerapi' Alıntı:elle mi onaylatılacaktı? sistem kendi otomatik onaylamıyacak mı?
şaka yapıyor olmalısın
saolasın hocam teşekkür ederim bakalım ilk eş durumuna kadar dayancazbahhele' Alıntı:taatoo' Alıntı:merkez sayılır hocam çınar ilçesinde ortaşar ortaokulu merkeze 25kmbahhele' Alıntı:BayTerapi' Alıntı:elle mi onaylatılacaktı? sistem kendi otomatik onaylamıyacak mı?
şaka yapıyor olmalısın
çınar iyi yerdir temiz yerdir.bi sıkıntı olursa bizimde haberimiz olsun yardımcı oluruz inş.. hocam eşinizede sizede hayırlı olsun
gakkosgirl' Alıntı:Urfa viransehire atanan yada orada çalışan var mi kizkardeşim atandı ulugbey ortaokuluna