şubat tatili var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CosmoKRAMER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
C

CosmoKRAMER

Misafir
3 ocak 2011-30 haziran 2011 arasında görevlendirilenler şubat tatili yapabiliyor mu?
tşk.

formatörlükte 3. yılım 3 yıldırda şubat tatiliyle ilgili sorun yaşmadım bu yıl yeni okuldayım daha sormadım ama sorma gereğide duymuyorum gitmeyeceğim sonuçta gitmiyorsak ek dersimizde kesilecek zorunlu tutmaları mantıksızlık..hem devlete boşa gider bişeyde yapılmıyorki.

İlk hafta rapor alacağım, sonraki hafta house m.d. dizisine başlamıştım 7 sezon artık hergün 1 sezon izlerim :P

_________

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim görevlendirme yazımda" 15 eylül 2010-28 ocak 2011 tarihleri arasında görevlendirilmiştir" yazıyor..Yani şubat tatilim var

Bu konu biraz karışık gibi görünsede aslında gayet net. Görevlendirme yazınız yarıyıl tatilini kapsıyor ise yarıyılda okuldasınız demektir. Yok dışşında kalıyorsa tatiliniz var demektir.Bu konuda bir yönetmelik olmadığı ve valilik görevlendirmesi ile çalışıldığı için il milli eğitimin insafına kalmış durumdayız. İl milli eğitimdeki Bilgisayar ve sınav hizmetleri bölümü artık nasıl bir planlama yaparsa :P

bridget' Alıntı:
Benim görevlendirme yazımda" 15 eylül 2010-28 ocak 2011 tarihleri arasında görevlendirilmiştir" yazıyor..Yani şubat tatilim var

doğrusu da bu zaten.
arkadaşlar il formatörünüzle görüşüp yeni çıkacak görevlendirmenizin bu şekilde düzenlenmesi için tevsiyede bulunabilirsiniz.

Arkadaşlar şubat tatili yaklaşırken, bu konuya biraz daha el atalım. Bende geçen senelerde formatörlük yaptığım ilde tatil olunca gidiyordum. Fakat Adana'da yeni formatör oldum. Burada işler nasıl işliyor bilmiyorum.

hocam adana izin yok diyor yıllık izin kullanın diyor bende yazdırdım bile 12 günlük yıllık iznimi sonrası mevlam kerim

Bizim müdür dediki geçen yılla birlikte toplam 35 gün yıllık iznin var istersen 15 gününü ara tatil için veririm.

GALİBA BUNLAR İYİ GÜNLERİMİZ SAAT 8 17 MESAİYE EYVALLAH DEDİK ŞİMDİ 15 TATİL YAZ TATİLİ DAHA NELERE EYVALLAH DEYİP KABUL EDECEZ BAKALIM SAAT 21 E DE Mİ?

hocam bu işlerde idareye sorarsan senin için hiç bir hak yok. sormaz hocam bu şekilde olacak dersen hiçbirşey demezler sonuçta kalman için gerekli bir yönetmelik yok. üstüne birde yukarıda soru önergeside var ekle dilekçene ver git tatile soruşturma falan açamaz. Bakanın milletvekiline verdiği cevap resmidir. sonuç olarak bu yazı bizi bağlar. idaresi sorun yaşatan arkadaşlara allah kolaylık versin.

idare ııh derse tek çaren rapor almaktır. Normali de budur. Görevlendirme bu? Ne tatili? Tatil ne arar görevlendirmede?

Yıllık izin diye birşey yok mu yani arkadaşlar? Bana müdür tatillerde hep yıllık izin veriyor

müdürünüze kalmış bi durum. ister ise idare eder. giderseniz okula ekders yazılır gitmezseniz yazılmaz

valla ben de henüz m.yardımcımla konuşmadım ama konuşmayı da düşünmüyorum :D geçen yıl da gitmiştim bu yılda giderim ama ek dersimi yazmıyor elbette... fakat yıllık izinden düşüyoruz filan diyen de olmadı şimdiye kadar, müdürüm zaten pek anlamıyor bu işlerden 8) m.yardımcım da dediğim gibi bir şey demedi henüz :roll:

Kunteper' Alıntı:
İlk hafta rapor alacağım, sonraki hafta house m.d. dizisine başlamıştım 7 sezon artık hergün 1 sezon izlerim :P

aynı durumdayız hocam..ilk hafta müdür beyden izinliyim ..2 hafta okulda bi ben kalacağım..house md iyi fikir bende 7 .sezonda kalmıştım :D

m_esen' Alıntı:
müdürünüze kalmış bi durum. ister ise idare eder. giderseniz okula ekders yazılır gitmezseniz yazılmaz
bende böyle düşünüyordum ama müdürüm, ek dersi neye göre yazmayacağız hocam, müfettişler gelince ilk ona bakıyorlar diyor. ek ders yazmadan olurmu acaba?

biz geçen yıl yazmamıştık hiç bir sorun olmamıştı. Ama bu yıl bilemem tabi. umarım bir problem çıkartmazlar olmadı rapor alırım gerçi sorun değil 8)

ilde ile değişir..mesela antalyada ekders alamadan izin veriliyor gitmenize..ben en azından 2 yıldır böyle yapıyorum.bu seferde müdür izin verirse gidebilirsiniz denildi.bakalım müdürde heralade sorun yapmaz :S

aslında bu işin en mantıklı çözümü görevlendirmeleri dönemler baz alarak yapmak. bu konu içinde il formatörleriyle konuşmak lazım. bu yıl geçti bizim için ama seneye en azından tedbir alırlar

hocam yukarıdaki yazıyı vermeniz birşey ifade etmez zira birçok ilde görevlendirmeler tatilleride kapsayacak şekilde bilerek hazırlanıyor.hatta bazı ilçelerde adamlar şubat tatilinde ilçe mem'e kaymakamlık oluruyla görevlendirip çalıştırıyorlar.soru önergesine verilen cevabın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.soruşturma açarlar açamazlar onu bilemem ama ben bu yazının bir resmiyeti olduğunu düşünmüyorum.kaldıki olsa bile adamlar direk kuruma yazılmış cevap istiyorlar.mesela herhangi bir konuyla ilgili bir il fikir aldığında diğeri yazı kendisine yazılmadığı için bunu bu şekilde uygulamıyor.yani yine bir saçmalık ve mantıksızlıklar silsilesi.meb mantık konusunda askeriyeyi geçmiş durumda...

İşte bu noktada sendikacı arkadaşların devreye girmesi gerekmiyor mu? Bir kere de bizim lehimize bir şeyler yapabilsin sendikalar.

Geri