şubatta 10 bin atama

Kodla Büyü

taatoo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
şimdi kardeşlerim şöyle bi sorum olacak benim hanım 77.74 aldı en son ek atamalarla falan 79.152de kalmıştı önündede tam 146 kişi kaldı tabi kasımdaki atamadan 4 kişi daha gidecek 142 kalacak sizce bu şubat atamasında atanabilirmi? şubatta kaçtane bizim bölümden alırlar

Ben de aynı sorunun cevabını merak ediyorum. Umarım 40 bin alımla orantılı olur da 400 üzeri kontenjan ayırırlar.

Derslerimiz seçmeli iken atamaların yüzde 3'ü bizim bölümden oluşuyordu. Yani derslerimiz halen seçmeli olsaydı 300 atama olurdu. Ama ders zorunlu oldu ve Milli Eğitim sağlam atama yapıyor, benim tahminim 500 atama yapılır.

benim puanımda 77.8 atanırmıyız acaba yok mu tahmini olan.
Taato emin misin sıralmanın öyle olduğundan benimki 196 felan diye biliyordum ben

eminim bizim branşı 12 bölüm tercih yapıyo talim terbiye kurulunun kararında görebilirsin ben tek tek ösymden bölümleri seçerek eşimin puanından yüksek kim va r yazdım hiçte üşenmedim :D toplam önümüzde 1739 kişi var eylülde 1576 kişi atandı ek-2 de 18 kasımdada 4 kişi atanacak toplam kişiden atananları çıkarınca 141 kişi oluyo kardeş
1.Bilgisayar Öğretmenliği
2. Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği
3. Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği
4. Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği
5. Bilgisayar Mühendisliği (*)
6. Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği (*)
7. Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği (*)
8. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri
Öğretmenliği (**)
9. Matematik-Bilgisayar Bölümü (*) (**)
10. İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri (*) (**)
11. Bilgisayar Teknolojisi Bölümü/Bilgisayar
Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü
(*) (**)
12. Bilgi Teknolojileri (*) (**)

kardeş ösymye aday işlemlerinden gir sıralama öğrenme kısmına girdikten sonra yukarda bölümünü sırayla bu 12 branş yap ozaman senin puanından bu branşta senden yüksek kaç kişi varmış onları bulursun sonra tek tek toplarsın ozaman ne t sıralamanı öğrenirsin. ben 5 yıl önce atandımda hanımın sıralaması 141 falan ama senin puanın benim hanımdan 0,25 falan fazla senin de 130 kişi falandır istersen gir bi hesapla

bu arada benim tahminim atanırsınız benim hanımda atanır:d inşallah tahminim 400 kişi falan alırlar ozaman rahat rahat atanırsınız

Hocam Talim terbiye 12 bölüm diyor ama ;
ÖSYM
1- Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği
2- Bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi
3- Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretimi

Bu üç bölümü ayrı ele almış. talim terbiye 3 ünü de bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği diyor. Bu yüzden sıralama biraz karışıyor. bazı kişiler 12 bölüme göre yapıyor bazıları da 14 bölüme göre sıralama hesaplıyor. yani 2. ve 3. yazdığım bölümleri de dahil ediyorlar.
Kısacası sıralamanın nasıl yapılacağı hakkında net bir bilgi yok.

haklısın hocam böle oluncada bi sıralama 210lara falan geriliyor sizce kaç tane bizim branştan alırlar hocam

hergece uykularım kaçıyo inş 30 kişi falan alılarda rahat rahat atanır benim hanım

sayılar tahmini ne zaman açıklanır bizden kaç tane alırlar eşim heyecandan evde kalpten gidecek valla açıklansada rahatlasak

alan değişikliğinden 253 kişi bilişim teknolojilerine geçmiş bu şubatta atama sayısını etkilermi

cavap veren vermeyen herkese teşekkürler hanım atancak çok şükür 2.5 yıldır bekliyoduk:D

m4ydi' Alıntı:
benim puanımda 77.8 atanırmıyız acaba yok mu tahmini olan.
Taato emin misin sıralmanın öyle olduğundan benimki 196 felan diye biliyordum ben
hocam yaptınmı tercihlerini

Geri