0 saat dersim var.Ne yapmam gerekiyor.

Kodla Büyü

allen15

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar 1000 biliyosanda 1 bilene danış demişler ya.Sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum.Umarım yardımcı olursunuz.

Okulum ilkokul oldu.Norma düştüm.5-6-7-8 ler başka okula tasındı bina yeni old. için Bil. Lab. yok.Dersi seçemediler.Dersim oradada olmadı.Müdür de sana ders ayarlayacam diye İlçe ye gidip ortalığı karıştırmamamı söyledi.şimdi sana burada 15 saat görevlendirme vereceğiz diyor.LAb. açık tutacaksın diyor.Yani formatörlük işine yapacaksın diyor alttan alttan.Bende formatörlük görevini yapamayacağımı sisteme tepki olarak bu şekilde davranacağımı ama sizin hatrınıza bazı işlerinizi yapıyorum dedim.velhasıl arkadaslar şimdi ortada kaldım.Müfettiş arkadasımı aradım, oda ilçede ders yoksa seni başka ilçeye verebilirler.Hiç karıstırma ortalıgı dedi.bu sene boyle idare et dedi.Sizce ne yapmalıyım.

"Müfettiş arkadasımı aradım, oda ilçede ders yoksa seni başka ilçeye verebilirler.Hiç karıstırma ortalıgı dedi.bu sene boyle idare et dedi.Sizce ne yapmalıyım."

bence müfettiş arkadaşının söylediği mantıklı.

Hocam formatörlük yapamayacağımı söyledim kendisine, Artık boğazıma kadar geldi.Psikoloji altüst oldu anlayacağınız.Birisi birşey desede kavga etsem yapmasam durumu yani.

Hocam okulundan e çevresinden memnunsan hiç bulandırma derim ama sıkıntı varsa bu senin için bir fırsattır. Benim eski müdür ben aynen bu şekilde norm fazlasına düşürdü ve bende fırsattan istifade il içi taynle başka okula geldim çokta memnunum.

Ders yok norm yok gel git diyen yok formatörlük yok, arkadaşlar bu sene bir çözüm beklemeyelim. Yapacak bir şey yok. Boş boş durmakta olmuyor okula gelip gelmeyen öğretmenlerin dersine giriyorum kitap okuyorum ikinci ünv düşünüyorum yani bir meşgale oluyor her zaman. kafa dinleme zamanı :D

Başka ilçede ihitiyaç varmı acaba oralarda da fazlalık olduğunu tahmin ediyorum. Ders sıkıntısı var. Bir çözüm bulmaları gerekecek.

Geçen sene norm fazlası olduğum için ilçede başka okula görevlendirildim ikinci dönem görevlendirildiğim okula eş durumundan bir başka arkadaş gelince kadromun bulunduğu okula dönmek zorunda kaldım. Birçok ilçeyi aradım yer var mı diye fakat bunlar nafile çabalardı. Neyse gel git derken boş derslere girmek okulda 15 saat boş boş oturmak ve bir dönemi ölü kapatmak zorunda kaldım. İşler düzene sokulmazsa bu tip olayların çoğalacağı kesin:!:

1 dönem sadece 3 saat derse girdim çıktım norm fazlasıydım 6 gün boştu. Bir sorun olmuyor ben ilçeyede bildirdim durumu.

Arkadaşlar bulundugum okulda seçmeli olarak bilgisayar secilmedi norm fazlası durumdayım, hergün okula gitmel zorunda kalıyorum ve mesai bitimini bekliyorum , bu durum dogru mudur? 6 saat dersi olan arkadaslar norm fazlası olmuyorlar mı? benim secmeli derlerim secilirse norm fazlası durumdam kurtulur muyum?? Lütfen cevap bekliyorum

başka ilçeye vb göndermeleri için.. sanırım bölgenizde en düşük hizmet puanına sahip norm fazlası öğretmen olmanız gerekiyor..

kız mesleğe görevlendirildim.anlamadım bu işi ama pek.normalde çalışamıyoruz.atanamıyoruz liseye.valla kafayı sıyırcam artık.ne olacağını bilememek ne kötü.

Okulum ilkokul oldu.İlçedende görevlendirme yapılmadı.BT rehberliği istediğimi belirttim ama BT rehberliği görevlendirilmesinin onayı 20 günde ancak gelir heralde.İlk gün idari işleri yaptım.Müdür karıştırma gel git işte diyor.Norm fazlası atamaları yapılana kadar beklemekten başka bi çare yok heralde.

valla Allah yardımcın olsun hocam bunlar hep tecrübe bizde buradan okuyup sayende yeni şeyler öğreniyoruz

allen15' Alıntı:
Hocam formatörlük yapamayacağımı söyledim kendisine, Artık boğazıma kadar geldi.Psikoloji altüst oldu anlayacağınız.Birisi birşey desede kavga etsem yapmasam durumu yani.
Vay hocam allah sabır versin.

İdare bana da dersim olmadığını zaten BT Rehber öğretmen olacağımı söyledi. Ben de ilerde sıkıntıya düşmemek için idareyi biraz sıkıştırdım. Şimdi 9. sınıflardan iki şubeye haftada 2 saatten toplamda 4 saat dersim oldu :)

oğlum sus ortalığı karıştırma bir şey olmaz korkma ben iki senedir derse girmiyom keyfine bak zorunan kendine iş çıkarma ders olur niye bu kadar yoğunluğun içinde bir de dersle uğraşıyorum dersiniz olmaz niye yok dersiniz sizleri anlamak gerçekten zor

Adaletin duzgun islemedigi yerde hakkini nasil arayacan.Allahin bazilarinin biletini kesmesini bekleyecez.Yani isimiz Allaha kaldi hakedene hakkini verir...

m.arslan' Alıntı:
oğlum sus ortalığı karıştırma bir şey olmaz korkma ben iki senedir derse girmiyom keyfine bak zorunan kendine iş çıkarma ders olur niye bu kadar yoğunluğun içinde bir de dersle uğraşıyorum dersiniz olmaz niye yok dersiniz sizleri anlamak gerçekten zor

:puhaha:

hocan ortalığı karıştırma olur mu ilkokulda bilişim dersinin olmadığı belli bunu milli eğitim bilmiyor mu sizi en kısa zamanda açık olan ortaokula gönderecekler ki göndermeliler zaten siz neden bundan rahatsızsınız anlamadım
bizim okulumuzda ilkokul oldu bizleri yani branş öğretmenlerini en yakın ortaokula atadılar orada bilişimci vardı fakat ben norma düşmedim düşen branş arkadaşlarıma ise il içi tayin hakkı verildi

bazı arkadaşlar dersim yok ama okula gidiyorum veya 6 saat dersim var ama okulda bekliorum mesai bitimine kadar yazmışlar. niye gidiyorsunuz yada dersiniz olmadığında niye okuldasınız anlamadım? 15 saat okulda dur btr yapda koca bir müdür yalanı. hocam dersin varsa git okuluna yoksa yat evinde. ilçenin işidir sana ders yada görevlendirme vermek. dersin yoksada hiç memnun değilim bunu yazmaktan ama evinde yatarsın.

Okulum ilkokul oldu.Norma düştüm.5-6-7-8 ler başka okula tasındı bina yeni old. için Bil. Lab. yok.Dersi seçemediler

Hocam 5 ve 6 larda ders zorunluydu en son ama yoksa odamı degisti

allen15' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 1000 biliyosanda 1 bilene danış demişler ya.Sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum.Umarım yardımcı olursunuz.

Okulum ilkokul oldu.Norma düştüm.5-6-7-8 ler başka okula tasındı bina yeni old. için Bil. Lab. yok.Dersi seçemediler.Dersim oradada olmadı.Müdür de sana ders ayarlayacam diye İlçe ye gidip ortalığı karıştırmamamı söyledi.şimdi sana burada 15 saat görevlendirme vereceğiz diyor.LAb. açık tutacaksın diyor.Yani formatörlük işine yapacaksın diyor alttan alttan.Bende formatörlük görevini yapamayacağımı sisteme tepki olarak bu şekilde davranacağımı ama sizin hatrınıza bazı işlerinizi yapıyorum dedim.velhasıl arkadaslar şimdi ortada kaldım.Müfettiş arkadasımı aradım, oda ilçede ders yoksa seni başka ilçeye verebilirler.Hiç karıstırma ortalıgı dedi.bu sene boyle idare et dedi.Sizce ne yapmalıyım.

tayin döneminde norm fazlası olduğun için başvuru yaparsın olursa gidersin. He kafana yatan okul varsa görevlendirme de gidersin. Sıkıntı şu anlık ekdersinin olmaması. Durum herkese göre farklılık gösterir. Suç ne müdür de ne ilçe de suç dersimizi laboratuarımızı hiç edenlerde.

Geri