hanedantr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 549 3 Mart 2013 #1 0850 480 86 67 bu kime ait bilen varmı acaba arkadaslar
hanedantr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 549 3 Mart 2013 #3 sagol ama beni neden aramıs acaba benim isim olurki
A atakom Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,320 3 Mart 2013 #4 karakartall' Alıntı: Fırat telekom olarak görülüyor. Genişletmek için tıkla ... nerde nasıl görünüyor hocam?
karakartall' Alıntı: Fırat telekom olarak görülüyor. Genişletmek için tıkla ... nerde nasıl görünüyor hocam?
hanedantr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 549 3 Mart 2013 #5 atakom' Alıntı: karakartall' Alıntı: Fırat telekom olarak görülüyor. Genişletmek için tıkla ... nerde nasıl görünüyor hocam? Genişletmek için tıkla ... bu arada fırat telekomun sayfasında boyle bir numara yok
atakom' Alıntı: karakartall' Alıntı: Fırat telekom olarak görülüyor. Genişletmek için tıkla ... nerde nasıl görünüyor hocam? Genişletmek için tıkla ... bu arada fırat telekomun sayfasında boyle bir numara yok
T teksertuf Site Gezgini Mesajlar 39 3 Mart 2013 #6 Beni 0850 numaralı telefonla aradılar sigorta yapacağız yoksa banka kredi kartınızdan para çekicek diye bankayla görüştüm öyle birşey yokmuş sizlerde dikkatli olun
Beni 0850 numaralı telefonla aradılar sigorta yapacağız yoksa banka kredi kartınızdan para çekicek diye bankayla görüştüm öyle birşey yokmuş sizlerde dikkatli olun
ikuru Aktif Üye Mesajlar 242 3 Mart 2013 #9 0850 ile ücretsiz olarak hat herkes alabiliyo, bir nevi IP telefon meselesi.