1.000.000'uncu mesaj ve bilinçaltı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 88531
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ü

Üye silindi 88531

Misafir
999999. mesaj sanırım 6 basamaklı sayıların sonu olarak öncelikli biçimde düşünülüyor.
Oysa 6 tane en büyük rakamın yan yana gelmesi ve bir dönemin sonu olması daha dikkat çekicidir.
Fakat genelde geleceğin daha iyi olması beklentisiyle yeni başlangıçlara daha çok önem veriliyor.
Bu nedenle başında 1 rakamı bulunup 0 rakamlarıyla devam eden sayılara ulaşmak daha çekici duruma geliyor.
...
Uzun lafın kısası 999999. ve 1000000. mesajları aynı kişinin yazabilmesi için 999998. mesajdan sonra bir süre düşünmekte fayda olacaktır. :)
Sanırım bu düşüncelerin kaynağı bilinçaltında saklı olabilir...

Süper bir yorum olmuş. Çok hoşuma gitti ve çok güldüm. Hocamı pratik zekası ve malum konuya inceden gönderme yaptığı için tebrik ediyorum.

Internet' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
alican44' Alıntı:
Bundan sonra kural şu. her başlığın bir bilinçaltı altı başlığı olacak :idea:
Güzel Fikir.

foruma kadrolu bir psikolog bir pedagog bir de nörolog alımı yapılacaktır şeklinde başlık açacaam yakında :D

Hocam bir de uzmanlık çalışmasını Bilinçaltı konusunda yapmış olsun. :puhaha: :puhaha:

habibocak' Alıntı:
Süper bir yorum olmuş. Çok hoşuma gitti ve çok güldüm. Hocamı pratik zekası ve malum konuya inceden gönderme yaptığı için tebrik ediyorum.
Teşekkürler

Bakalım 1.000.000'uncu mesaj yeni bir akım başlatacak bir mesaj olabilecek mi?
İyi mi yoksa kötü mü etkiler bırakan bir mesaj olacak :?

Google arama motoruna "1000000 kişi" yazınca karşımıza neden bu kadar çok sayfa geliyor acaba... :shock:

Geri