Run tab altındaki 0. hatanın gösterdiği satır nedir hocam?2 haftadır hevesle eğitime devam ediyorum ama son 2 gündür heves falan kalmadı.Nerde hata var bir türlü bulamıyorum.Benim ekrana ürünler bir türlü gelmiyor.
UrunListesi.dart
49. satırı şöyle yapmanız lazım yukarıdaki örnek için:
urunlerData.add(Urun.fromObject(data"buraya köşeli parantezler içerisinde i yazın" ));
Ayrıca çalışan uygulamanın dart dosyaları (lib klasörü) ektedir. Bendeki proje adı fluttereticaret, import kısımlarını buna göre düzenlemeniz gerekebilir.
Run tab altındaki 0. hatanın gösterdiği satır nedir hocam?
Dersleri izledim ama sadece izledim. Hiç kendimi veremedim. 2.5 x hızında izledim videoları. Belki de o yüzden bir kulaktan girip diğerinden çıktıUzaktan eğitim sınavına hazır mısınız?
Selam arkadaşlar kendimce her iki kurs dosyalarını ve tuttuğum açıklama satırları ile beraber word belgesi olarak düzenledim, belki sınav içim faydası olur.
Teşekkürler hocam emeğinize sağlıkSelam arkadaşlar kendimce her iki kurs dosyalarını ve tuttuğum açıklama satırları ile beraber word belgesi olarak düzenledim, belki sınav içim faydası olur.
sınav bugün değil mi?2. hafta dersleri ağır geldi. Ayrıca Flutter ile Kotlin birbirine girdi Yarın umarım sınavı başarılı şekilde atlatırız.
Sınav bugün değil mi?2. hafta dersleri ağır geldi. Ayrıca Flutter ile Kotlin birbirine girdi Yarın umarım sınavı başarılı şekilde atlatırız.
22 nisandaki uygulamada liste gelmedi. tüm kodları gözden geçirdim ama olmadı.
hata vermiyor. ekran geliyor ancak sadece başlık ve altı boş beyaz sayfa geliyor.
23 nisandaki uygulama da 22 nisan üzerinden devam ettiği için devam edemedim.
this._fiyat=double.tryParse(o["fiyat"].toString());
pardon bugün. şaşırdım
Teşekkürler hocam emeğinize sağlık.Selam arkadaşlar kendimce her iki kurs dosyalarını ve tuttuğum açıklama satırları ile beraber word belgesi olarak düzenledim, belki sınav içim faydası olur.
25 Nisan 00.01 e kadar diyor hocam, yani bu gece yarısı bitmiş olmalıEba üzerinde sınav tarihi 24-25 nisan tarihleri arasında gözüküyor. yarın da sınava girebilme hakkımız var sanırım.
Dikkat etmemişim hocam. Teşekkürler.25 Nisan 00.01 e kadar diyor hocam, yani bu gece yarısı bitmiş olmalı
teşekkürler.Kod:this._fiyat=double.tryParse(o["fiyat"].toString());
burada double.tryParse(o["fiyat"]) yerine yukarıdaki şekilde yazın sorun düzelir hocam.
Teşekkürler hocamVeritabanı projesinin (23 Nisan tarihli) son haline ait dart dosyaları ektedir. Kod yazımında sıkıntı yaşayanlara faydası olur umarım.