Niyazi SARAL' Alıntı:hocam size sormak istiyorum hiç cms site yaptınız mı? Büyük ihtimalle yapmadınız, işi bildiğiniz yok, ezbere laflar konuşuyorsunuz. Yapılan hiçbirşey boş değildir. Ve hepsinde büyük emekler vardır. Sizin gibi emeğe hazırcılık diyenlerle çok tartışıyorum ve tartışacağım. Bana cevap verin lütfen: Kullandığınız dreamweaver programını siz mi ürettiniz? O halde kabul edin. siz de hazır program kullanıyorsunuz. Dreamweaver nasıl bi programsa ve sıfırdan birşeyler ortaya çıkıyorsa, CMS de tapu gibi bir programdır ve orada da sıfırdan bir site ortaya çıkar. Ben bu işi öğrenmek için yıllarımı verdim ve şimdi yeni yeni siteler yapıyorum. Hazırcılıksa nasıl oluyor da aylarımızı yıllarımızı veriyoruz. Sözlerinizden ötürü sizi özür dilemeye davet ediyorum...
Kavga etmesek
Gerçekten güzel bie tartışma içinde kırıcı sayılabilecek kelimeleri görünce ben üzülüyorum. Burada amacımız bir etkinlik düzenlemek ve her koşulda karşımızdaki insaların görüşlerini de saygı göstermek zorundayız. Aslında ben de sizin gibi düşünüyorum. Bence " ∏ " (3.1416...) sayısı için nasıl Mısır'lılara bir ayrıcalık sağlamıyorsak her türlü gelişim, ilerleme, bilgi toplumlara mal edilmeli.
Ancak karşı tarafı da anlıyorum, onları çok sıkmışlar herhalde. Belki süre biraz esnek tutularak çözüm bulunabilir. Oturup geliştirirler. Bir bahane olur onlara da...
Niyazi hocam yanlış anlaşılmalar için sizden özür diliyorum. böylesine güzel bir çaba içinde olan sizin gibi insanların böyle şeylerle karşılaşması sizin kadar beni de üzüyor. Ortada sadece bir yanlış anlaşılma var. okyanus arkadaşımız biraz fazla alınganlık yapmış. Benim ne okyanus arkadaşıma nede onun gibi birşeyleri KENDİ EMEKLERİ İLE ÜRETEN - GELİŞTİREN arkadaşlara herhangi bir lafım yok. benim karşı çıktığım bu tarz üretken arkadaşların hazırladıklarının kendi ürünleriymiş gibi diğer kişiler tarafından kullanılması..