1. faz acer bilgisayarlar ne zaman yenilecek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
G

Guest

Misafir
kafayı yemek üzereyim ne yapacağız bu bilgisayarlarla ne zaman yenilenecek haberi olan var mı?

bende aynı sorunu yaşıyorum nilgun. müdür yardımcısı ile görüştüm bizim gibi 1. faz 3 okul varmış ve bu döneme yetiştireceklermiş

(ben müdür yardımcısının yalancısıyım ve aynı yalanı bana 3 yıldır söylüyorlar :) )

bana geçen sene yenilenecek demişlerdi sonra ihale iptal olmuş. yazın yenilenecek diye bekledim yaz geçti. kimse uğramadı :?

ysahin' Alıntı:
bende aynı sorunu yaşıyorum nilgun. müdür yardımcısı ile görüştüm bizim gibi 1. faz 3 okul varmış ve bu döneme yetiştireceklermiş

(ben müdür yardımcısının yalancısıyım ve aynı yalanı bana 3 yıldır söylüyorlar :) )

Hocam bende aynen sizin gibi 3yıldır aynı yalanlarla kandırılıyorum.Geçen sene iyice ümitlenmiştim ama nafile artık ümidimi kestim. :(

evet bu yüzden biz bu yılda gelmeyecekmiş gibi düşünelim ve ona göre ayarlayalım kendimizi eğer gelirse daha çok seviniriz belki :)

geçen yıl kasım dendi sonra ihale iptal edildi mayısa yenilencek dendi. hala bekliyoruz. ben bu yıl da umutlu değilim doğrusu :(

arkadaşlar sizler halledersiniz eminim hepiniz yetenekli vatan sever insanlarsınız ama üsttekiler okul müdüründen başlayın yukarısını siz sayın hepside aynı bize dokunmayan bin yaşasın mantıgıyla yaşıyorlar
hocam makinaların %90 ı çalışmıyor deyince "hocam siz halledersiniz" diyecek kadar basitler onun için sabırlı olun arkadaşlar ben dede o acer lerden vardı vefakar acerler!!! kendi imkanlarımla değiştirdim,yani başka yerlerden yenilerini getiridm vefakarlarımı başka yerlere aktardım yine bakımlarını ben yapıyorum :( :(
ayrıca yenileme konusunda bakanlıgın sayfasında bir ara yayınladılar her ilden okulların isimleri vardı bizim ilde 2 okul var biri benim okul ama benim fazla umudum yokkk,yani hiç yok desemde olur ben ordan tayin isteyip gidince gelir büyük ihtimalle:)

Göreve başladım başlayalı 4 yıl oldu. Her yıl bu döküntü bilgisayarlar yenilenecek diyorlar. Artık ben yenilenmesini beklemiyorum. Seneye lab yeni kurulmuş bir okula tayin isterim artık:):). Tabi benden sonrada değişiliyormuş :idea: :idea: :idea: :idea: . Keşke Eylül gelmese :( :( :( :(

ya bence ilgili yerlere bildirin durumu. Ayrıca o bilgisyaarları biliyorum igrenclerdiii açılmayla açılmıyor bişey yapılmıyor doğru dürüst Allah kolaylık versin diyorum.

hocam bizden geçenlerde okul listelerini istediler ihale yapılmış sanırım
faz 1 lerde yenilenme görünüyordu .
hatta lab kurulamayan okullara her 10 öğrenciye 1 pc düşücek şekilde sayı istediler ama dediğiiniz gibib ilgili yerler ne kadar ilgili

10 öğrenciye 1 bilgisayar ise bizde 6000 tane öğrenci var :) bu durumda 6000/10 dersek 600 tane bilgisayar

süperrrrr :)

Geri