1.Faz Lab. Özellikleri Nedir?

Kodla Büyü

aymesev

Site Gezgini
Arkadaşlar BT sınıfım 1.Faz Beko bilgisayarlardan oluşuyor.Geçenlerde okula müfettiş geldi tutturdu dynet niye kullanılmıyor diye adama anlatıyorum anlamıyor.Dilekçe yazıcam Milli Eğitim'e 1.Faz Lablardaki bilgisayarların bütün özelliklerini içeren bir yer varmı ya da tam olarak ne bunu belirticez.Ben Ram,hdd falan filan yazıyorum ama tam olarak tüm özellikleri nedir?

Duruma gülüyorum artık.
Sayın hocam mevcut sistemle dynetin kurulamayacağını öncelikle bunun için BT laboratuarın değişmesi gerektiğini anlatmadınız mı?
Normal derslerinizde kullanamıyorken dynette ne oluyormuş öncelik sizin derslerinizdir dynet değildir.

Hocam dedim tabiki ama anlamıyor adam nasıl olmaz diyor uğraşıyorum bakalım artık, yok okulun sitesini değişitr benim kişisel sitem daha güzel anasayfada çicek var şiirler var diyor :x Teftişe geliceklermişde 15 güne kadar değiştircekmişim adam bunun bir okul sitesi olduğunu bilmiyor herhalde ama inadına değiştirmiyorum şimdilik dursun gittikleri zaman değiştiricem ki zaten değişitrmeye hazırlanıyorduk ama adam bi eğlence sitesi falan istiyo herhalde :verymad:

İşi bilmeyen müfettişlerle uğraşmak kadar berbat bi şey yok. Fıkra gibiler yaa. İngilizce bilmeyen müfettiş ingilizce öğretmenini teftiş ediyor. Gözünün önünde duran Answer key yazan kağıdı görmesine rahmen öğretmene hani diyor bu sınavın cevap anahtarı. Komediler ya.

Geri