ben demedim sen dedin uhaha: uhaha: uhaha:faruk8542' Alıntı:olum varya o 10 milyon tabletin kayıt-format tamir işi bizi bulmazsa gel yanıma..
uhaha: uhaha: :++: :mrgreen:faruk8542' Alıntı:olum varya o 10 milyon tabletin kayıt-format tamir işi bizi bulmazsa gel yanıma..
bote2002' Alıntı:Bu proje vestelin elinde patlayacak...
Şuan pilot okullardaki dağıtılan tabletlerdeki arızayı çözemeyen vestel 10 milyon tableti nasıl çevirecekmiş....
servisten gelen tabletler bile arızalı nasıl firma... Çok fena kazıklanıyoruz...
Servise tablet gönderiyorum şarj cihazları ile birlikte tekrar bana kablosu kopuk şarj cihazı ile birlikte geri gönderiyor... şuan öğrenciden tabletleri toplayım dolaba kilitliyorum artık servisede tablet göndermeyeceğim....
Hocam senin okulunda tablet dağıtıldımı... 150 tabletten hergün 7-8 tanesi arızalanıyor şimdi ne söyleyeceksin yani biz deneme tahtahtası olalım el birliğiyle vesteli kalkındıralım mı... Tamam vestel kalkınsın ama bu anlayışla 1 arpa boyu yol bile alamaz... Servisten gelen tabletler arızalı olur mu. Kutusuyla servise tablet gönderiyorum kutunun içini boşaltıp sadece tableti arızasını düzeltmeden geri gönderiyorlar... Bu acemilik değil soygunculuktur...Kolemans' Alıntı:Tamam vestel tabletler kötü kabul etmek lazım. Ama bizim insanlarımız kadar kendi malını kötüleyen bir millet yoktur. Samsung zamanında çok mu iyiydi şimdi dünya devi. Sony ilk yıllarında neymiş bir araştırın. Tamam kötü tableti olur kötü tv si olur eleştirin ama biraz daha vicdanlı olun.
Kolemans' Alıntı:Tamam vestel tabletler kötü kabul etmek lazım. Ama bizim insanlarımız kadar kendi malını kötüleyen bir millet yoktur. Samsung zamanında çok mu iyiydi şimdi dünya devi. Sony ilk yıllarında neymiş bir araştırın. Tamam kötü tableti olur kötü tv si olur eleştirin ama biraz daha vicdanlı olun.
ismailt' Alıntı:İşte elimize geçecek fırsat:
Arkadaşlar her okula BTR kadrosu istiyorsak bu kararı aldıysak talep olarak, Bu ihaleden sonra dernek olarak bir karar alıp BTR kadrsou verilmez ise BTR görevlendirmlerini kabul etmeyeceğimizi toplu bir şekilde bakanlığa iletirsek ve bu sözün arkasında toplu olarak durabilirsek istediğimize kavuşuruz norm olayımız çözülür ayrıca da atanamayan arkadaşlarımız atanır bizim de tayinlerimiz kolaylaşır.
patari' Alıntı:ismailt' Alıntı:İşte elimize geçecek fırsat:
Arkadaşlar her okula BTR kadrosu istiyorsak bu kararı aldıysak talep olarak, Bu ihaleden sonra dernek olarak bir karar alıp BTR kadrsou verilmez ise BTR görevlendirmlerini kabul etmeyeceğimizi toplu bir şekilde bakanlığa iletirsek ve bu sözün arkasında toplu olarak durabilirsek istediğimize kavuşuruz norm olayımız çözülür ayrıca da atanamayan arkadaşlarımız atanır bizim de tayinlerimiz kolaylaşır.
Çok beklersin hocam, bakın neler gördüm, ben orayı yazacağım haberiniz olsun puanım çok yüksek(KOca bir yalan)
Okul Müdürüne söyleyip o okula BTR öncesi kendi görevlendirmesini yaptırmaya çalışanlar
Orayı yazmazsanız sizi res'en görevlendirirler çünkü bir tek orası boş(daha listeler yayınlanmış tercihler yok ama birden hepsi dolu oluyor işte) boş kalan okulda çok uzak...vs geyikleri.
Hocam sizin puan kaç? hımm, orayı yazmasanız biz oraya arkadaş ayarladık uzun zamandır birlikte çalışıyoruz! siz kimsiniz? şey, kem küm, müdür müdür(nerenin müdür !)
bunu dönem başında teklif ettm ve edenler oldu, herksin bir maaş kredisi çıktı, bir dönem dik dursaydık herkes istediğini alırdı, gerçi alan aldı kalan saflar, neyse hak istiyorsanız işte fırsat herkesin borcu var, sadece bir iki ay, yok ya ne diyorum adam batar, iflas eder, atanamamış adamlara, ileride çıkacak norm olaylarına bakan yok, neyse gözümüzü kapatmış bu deveyi güdüyoruz bakalım hendeğe ne zmaan düşeceğiz.
hocam haklılık payınız var ama suan bt rehber öğretmen kursları açıldı. atama yapılmayacağını diğre branşlardaki fazlalaıkları bu şekilde değerlendirileceği söyleniyor. seneye okulda 3 kişi olcaz. ben Kabul etmezsem onlar fırsatı değerlendirirler...ismailt' Alıntı:İşte elimize geçecek fırsat: