10 parmak F mi Q mu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğrencilere en başta klavyeyle yazmayı öğretmek istiyorum. F klavye öğreten programla 2 haftadır çalışıyoruz. Ama öğrenciler evlerinde f klavye olmadığını söylüyorlar. Bazıları evde işimize yaramayacak diyor.

Haklılar aslında. Evlerinde f klavye hiçbir zaman olmayacak. Biz niye f öğretiyoruz diye düşünmeye başladım. Büyükler Q'ya alışık eve F almazlar zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum.

F kullandirin hocam bence. Bizim de evimizde yoktu. 10 parmak q yazarken f klavyeye gectim. InanilmZ rahat ya. Ayrica devlet kurumlarinda zorunlu olacakmis tekrar.

evdeki klavyenin tuşunu söküp f yapsınlar kullansınlar on parmak yazması çok rahat f de ve on parmak bilen kişi tuşlara bakmaz ki ve dil seneğinden pcy i f yapar oldu bitti.

cmos' Alıntı:
Öğrencilere en başta klavyeyle yazmayı öğretmek istiyorum. F klavye öğreten programla 2 haftadır çalışıyoruz. Ama öğrenciler evlerinde f klavye olmadığını söylüyorlar. Bazıları evde işimize yaramayacak diyor.

Haklılar aslında. Evlerinde f klavye hiçbir zaman olmayacak. Biz niye f öğretiyoruz diye düşünmeye başladım. Büyükler Q'ya alışık eve F almazlar zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum.

f türkçe dil q yabancı

haklısın niye türkçe ders varki niye türkçe konuşuyoruz dünya dili ingilizc değil mi yani böye düşünürsem sende haklı olabilirsin hocam...

yada

herkes faceyi biliyor bilgisayar dersine gerek var mı

on parmak dersi sayesine böyle rahat yazabiliyorum . öğretirken öğrendik

davut hocam ben zaten her şeye rağmen 10 parmak f öğretiyorum. Ben de öğretirken öğreniyorum. Ama evlerinde f yok. Çalışacakları yerde de f olmayacak büyük bir ihtimal. Biz niye zorluyoruz öğrencileri o zaman.

Geri