10 parmak kurs planı

Kodla Büyü
Hızlı klavye kullanımı için 4 modül var hocam. Toplam 160 saat falan ediyor. f klavye word falan. megepte muhasebe kısmında modülleri bulabilirsin.

bu kursun ilk 2 modülünü büro öğretmeni verse son 2 modülünü biz verebilirmiyiz......

Hocalarım bu ilk 2 modülün puanlamasını nasıl yaptınız. Modülde verilen puanlama enteresan geldi bana.Daha önce veren arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar öğretmeni yoksa evet açabiliyorsunuz. Benim merak ettiğim sınavın hesaplanması. Özellikle 1. sınav için nasıl bir hesaplama yolu izleniyor.

Hocam diğer konuda anlattım sınav olayını, bizde gunduz açacak öğretmen yok, ticaret lisesi mezunuyum ve ben açıyorum

hocam tamda orada kalmıştı. bu kursun modül sonu sınavlarını nasıl yapıyorsunuz hocam? şeklinde son yorum yapılmış. 1. modülün sonundaki sisteme göre 3 veya 5 dakika üzerinden sınav yapmayı anladım. 5 dakikalık süreç sonrasında metnin hepsi seçilerek boşluklu metin sayısı öğrenildikten sonra yanlış sayısı 5-10-15-20 şeklinde çarpılarak kaç dakika üzerinden yapıldıysa ona bölünerek mi bulunuyor.
Yani 3 dakikada 700 boşluklu vuruş yapan bir öğrencide 3 yanlış olsa ve değerlendirmede biz her yanlış için 15 vuruş ceza versek hesabı

700-(15*3)/3 =218 kel/dak şeklinde mi olacak ?????

Modülde verilen örnek pek mantıklı gelmedi çünkü. dakikalık net vuruşu alıyor! ama en sonunda 5^e bölüyor çok mantıksız ki o zaman çoğu kalır. Benim yaptığım şekildeyse çoğu geçmiş oluyor. BU konuda bilgi verebilir misiniz ? Teşekkürler.

Doğru yapıyorsunuz hocam. 1. Modülün ilkinde 5 ile, ikinci denemelerinde de 10 yanlış ile çarpıyorsunuz yanlışları, boşluklu karakter sayısından çıkartıp 5 e bölerseniz doğru yapmış olursunuz

Bu kursun bütün modüllerini uygulama şeklinde yapıyoruz. 1. ve 2 . modülün sınavlarında 1 , 3 , 5 dakikalık testler yapıyoruz. =(Vuruş Sayısı-(Yanlış Sayısı*25))/5 formülü üzerinden her testin sonucunu hesaplayıp ortalamasını alıyoruz. Aşağıdaki gibi puanlama yapıyoruz. 45 ve üstünü başarılı kabul ediyoruz.
50 ve Üstü kelime 100 puan
41-49 arası kelime 85 puan
36-40 arası kelime 70 puan
30-35 arası kelime 60 puan
24-29 arası kelime 45 puan
18-23 arası kelime 40 puan
0-17 arası kelime 30 puan

hocam 2. modül sınavını nasıl yapıyoruz. 1. Modül ile aynı yapıp yanlış sayısında değeri biraz yükseltsek uygun olur mu. Ben pek fark göremedim 2 modül sınavında da. Bilgi verirseniz sevinirim.

Hepinize iyi çalışmalar diliyorum. Bu kursu daha önce veren hocalarımızdan 4. modül(yazı biçimleme) için yardım istiyorum. Sınavını ve puanlamasını nasıl yapmamız gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hepinize iyi çalışmalar diliyorum. Bu kursu daha önce veren hocalarımızdan 4. modül(yazı biçimleme) için yardım istiyorum. Sınavını ve puanlamasını nasıl yapmamız gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Geri