10.sınıf öğrencileri Bölümler arası geçiş hakkı?

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Selamlar; bu sene okulumuz da anlamsız bi gerginlik oldu;konu şu hazır giyim bölümünün açılması adına en az 10 öğrenci temin edebilmek için bilişimden 2 öğrenciyi bu bölüme kaydırmışlar ;dediklerine göre daha sonra tekrar bilişime geçirmek üzere..

ancak okullar açıldı eğitim öğretim başladı bu öğrencilere ve yine bir başka bölümden 1 öğrenciye bölümümüze geçişte ;okul idaresi zorluk çıkartıyor..hazır giyimciler bu defa farklı itirazlar getiriyor...

zaten ucu ucuna 10 öğrenci ile sınıf açabildik;bizde bölümümüze gelmek isteyen öğrencilere geçiş hakkınız var mealinden bir şeyler söyledik..

müdür bey nedense bize çok sinirlenmiş; hatta velisi ile bizim bölümümüze geçiş yapmak için gelen öğrenciye de geçiş meçiş yok demiş;adam çocuğu başka okula nakil alırım dediğinde de oralı olmamış alabilirsiniz demiş...

böyle enteresan durumlarla karşılaşan arkadaşlar oldu mu???

nedir bu bilişime ve bilişimcilere düşmanlık?ön yargı? hem derse gireriz;hem okulun ameleliğini-teknisyenliğini yaparız hem de bu muamele...

daha Bismillah dönem başından bu muamele ile bakalım hakkımızda hayırlısı..

Aynı durumu bende yaşadım hocam bizde de çocuk gelişimi için aynı şeyi yaptılar hatta çocukların evlerine kadar gidip bizim bölümü kötülemişler ama çok şükür ki veliler pabuç bırakmadı ve bizim bölüm devam etti hakkınızı yedirmeyin hocam kimseye de boyun eğmeyin önemli olan öğrenci tercihi

Geri