10. sınıfda dal dersi seçmeli ders olabilir mi?

Kodla Büyü
10. Sınıf Bilgisayar için seçmeli derse meslek dersi seçmek istiyoruz.Modüllere göre 11. sınıfda okutulan dersleri seçebilir miyiz? sizin seçtiğiniz dersler neler bilgi verirseniz çok memnun olurum. . .

hocam 10 sınıfta alan dersleri var zaten onlar da o sınıf düzeyi için yeterlşi bence; seçmeli dersler kısmından çerçeve programa bakarsınız. bir de okul müdürüyle görüşün öncelikle bu konuyu çünkü kesin olmasa da seçmelileri genelde kültür derslerinden seçilmesi konusunda bir yazı geldiğini hatırlıyorum. meslek liseleriinn üniversiteye giriş sınavı başarısının arttırılması açısından

hocam 10. sınıf dersleri zaten ortak ders olark okutuluyor. seçmeli ders olarak 11. sınıf derslerinin seçileceğini sanmıyorum..yinedee seçmeli ders çizelgesine bakmak lazım.

Hocam seçmeli dersin istenilen yerden seçilinebileceğini yönetmelikde okudum yani meslek yada kültür dersi olsun diye bir ibare yok. Öğrencilerdende üniversitede yüksek başarı gösterebilecek kapasite de yok gibi o yüzden meslek derslerine ağırlık vermek istedik. Müdürümüz de meslek dersi verilsin diyo ama onunda çok bilgisi yok bu konuda bizde 10. sınıfda Açık Kaynak Kodlu İşletim dersini 3 saat seçmeli olarak vermeyi düşünüyoruz fakat ne olur bilmiyorum. . .Bu konuda kesin bilgisi olan bir arkadaşımız varsa yardımcı olursa seviniriz. . .

arkadaşlar 11. sınıfta seçmeli ders olarak 2 saat sunucu işletim sistemi ve ağ güvenliğini seçebilirmiyiz? 11 ve 12. sınıflarda dal derslerinden seçenler varmı?

Geri