10 saat varken 0 girildi sınıfım kapatılıyor resmi yazı ltf

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vikvik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vikvik

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okulumda 5.sınıflarda 2 saat 678 lerde kademeli olarak geçileceği için 1 er saat dersim var toplam da 10 saat.idareciler 0 giriyor seçmeli dersmiş öğrenci seçecekmiş saçmalığa bakın.sınıfımıda kapatmak istiyorlar ama bimere valiliğe kadar şikayet edicem kapatılamayacağı ile ilgili bişeyler buldum yalnız diğeriyle ilgili ltf resmi yazıya ihtiyacım var 0 saat girilmesinin yanlış oldugunu hangi yazıyla anlatabilirim şimdi dilekçe yazıyorum 2 konuyla ilgli????

son durum bt kapatılmasıyla ilgili ilçe mem müdüryle görüştüm gerekeni yaparım dedi il formatörleride böyle bişeyin imkansız oldugunu söylediler.olmadı dilekçe vericem heryere mail atacagım ama gerek kalmayacak gibi.benim durumumdaki arkadaşlar lütfen tepkisiz kalmayın
ders saatimin 0 girilmesiyle ilgili dilekçe verdim cevap bekliyorum dosyalarımı ekliyorum

Ekli dosyalar

Sayın Hocam, Benimde öyle ama benim dersi seçtiler 6 saat gözüküyor.Siz müdürü okulda lab. varken siz dersi seçmeyerek yasaya karşı suç işliyorsunuz diyerek.İlçe Milli eğitime şikayet edin.Onlar gerekeni yaparlar.

hocam bence direkt bimere şikayetle başlayıp, sonrasında okula resmi bir dilekçe verip, durumu anlatıp, haksızlığa uğradığınızı gerekirse mahkemeye gideceğinizi belirtmeniz.verilecek cevaba göre de gerekirse mahkemeye gitmeniz.sendikanız varsa onlara da başvurun...

bimere şikayet pek mantıklı görünmüyor, çünkü siz şahsi olarak değil devlet memuru sıfatıyla şikayette bulunacaksınız. Bu yüzden de kurum atlayamazsınız, önce OKULa dilekçe vermek zorundasınız.

merak etmeyin hocam her türlü şikayet edicem bimer valilik eğitek şube müdürü cahil insanlarla ugrasmak zor

egitimci.' Alıntı:
bimere şikayet pek mantıklı görünmüyor, çünkü siz şahsi olarak değil devlet memuru sıfatıyla şikayette bulunacaksınız. Bu yüzden de kurum atlayamazsınız, önce OKULa dilekçe vermek zorundasınız.
hocam valla gözüm karardı nolursa olsun bimere yazıcam

hocam benim de sınıfım kapatıldı. çünkü sınıf yetmedi. hiç birşey yapamadım. 10 saat dersim var çalıştığım ilde formatörlük başvuruları alındı formatör de olmadım. çünkü okulda oda yok öğretmenler odasında bütün gün oturmaya gururum el vermedi. ben de sizin gibi bir hışım foruma gelip yazmıştım. şöyle yap böyle yap diyenler oldu. ama hiçbir şey olmuyor. bir de artık yeni lablar kurulmuyor dersimize sahip çıkmadık ki laba sahip çıkalım ve zamanla elimizdekiler de eskiyecek. hala formatörlüğü savunanları işte bu yüzden anlamıyorum.

hocam bimere şikayet gibi değilde bilgi alma amaçlı yazabilirsiniz.mesela buraya yazıldığı gibi...

Hocam okul müdürünüz uzaktan eğitimleri de dinlememiş sanırım. Uzaktan eğitimin test yayınlarında geçen hafta çarşamba günü bu konu gündeme geldi kısmen. ve kesinlikle bilişim çağında bilişim sınıflarının kapatılması öngörülemez gibi bir cümle kullanıldı. Hatta bu konuyla ilgili olarak BT sınıfının (elbette bakanlık tarafından kurulduysa, okul kendi imkanlarıyla topladıysa bu pek geçerli olmayabilir) kapatılamayacağına dair bazı ilgi tutulmuş yazılar var.

İlgi : a) 04/11/2010 tarihli elektronik posta.
b) MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün 01/04/2010 tarih ve 6490 sayılı yazısı.

Bunları da okul müdürünüze gösterebilirsiniz.

bu yeni sistemde öğrenci seçecek dersi. bakalım o zaman nasıl engelleyecekler dersin seçilmesini :!:

müdüre dilekçe vereceğimi söyledim oda yanıtını kendilerinin vereceüğğini söyledi gerekçeler gösterilerek, sen daha sonra bu yanıtla ilçe ye gidersen o senin bileceğin iş dedi, dediklerine göre ilçe milli eğitim müdürrü de toplantıda kapatabilirsiniz demiş, küçük bir oda var oraya bi kaç bilgisayar koyup orayı bana vereceklermiş lolipop sanki:p

yaz başından beri müdürle bu konuda tartışıyorum artık söylenmemiş hiç bişey kalmadı, sıra icraatta yazmış olduğunuz bir dilekçe var mı örnek olarak paylaşabilirmisiniz

vikvik' Alıntı:
merak etmeyin hocam her türlü şikayet edicem bimer valilik eğitek şube müdürü cahil insanlarla ugrasmak zor

hocam öfkeyle kalkan....bimere yazdığınızda, yazdığınız metin okul müdürünüzün eline geçiyor...bimer valiliğe, valilik il meb'e, il meb te okula gönderip savunma istiyor. işte tam bu aşamada usulsüz şikayetten okul müdürünüz size disiplin cezası verebilir.

lütfen dikkatli hareket edin...

miracle1985' Alıntı:
hocam benim de sınıfım kapatıldı. çünkü sınıf yetmedi. hiç birşey yapamadım. 10 saat dersim var çalıştığım ilde formatörlük başvuruları alındı formatör de olmadım. çünkü okulda oda yok öğretmenler odasında bütün gün oturmaya gururum el vermedi. ben de sizin gibi bir hışım foruma gelip yazmıştım. şöyle yap böyle yap diyenler oldu. ama hiçbir şey olmuyor. bir de artık yeni lablar kurulmuyor dersimize sahip çıkmadık ki laba sahip çıkalım ve zamanla elimizdekiler de eskiyecek. hala formatörlüğü savunanları işte bu yüzden anlamıyorum.
nasıl hiç bişey yapamadın hocam hayret ediyorum burdada bir kaç okulda bt sınıfı kapatılmış diğer okullarda kapattı bizde kapatırıza getiriyorlar.kendi okulumda kapatılmasına engel olacagım gibi diğer okullarında bt sınıfını kapatmasının yasal olup olmadıgını sormayı düşünüyorum bimere.bimere valiliğe eğitek şube müdürlerine (ki bana cevap veren oldu)hiç mi mail atamadın herşeyi yaparsın olmadı dava açarsın diğer arkadaşlarada emsal olur.bu kadar mı tükendiniz ya üzülüyorum gerçekten

Hangi yasadan bahsediyorsunuz sayın hocam? Bir okulda bt öğretmeni/sınıfı varsa bt dersi seçilir nerede yazıyor gösterebilir misiniz?
allen15' Alıntı:
Sayın Hocam, Benimde öyle ama benim dersi seçtiler 6 saat gözüküyor.Siz müdürü okulda lab. varken siz dersi seçmeyerek yasaya karşı suç işliyorsunuz diyerek.İlçe Milli eğitime şikayet edin.Onlar gerekeni yaparlar.

nasıl yani :!: :?: ders saati 0 olunca Bt kapatılır diye nerde yazıyomuş?
bt sınıfları kurulurken müdür ders seçerse devam, yok seçmezse kaldırın gitsin diye mi kurulmuş??!! :verymad:

BT sınıflarının resmi olarak kapatılabilmesi için ilkokul olması lazım. ilkokul değilse rsmi olarak kapatılamaz. bazı müdürler resmi olmayan yöntemle kapatıyorlar. PCler sınıflara dağıtılıyor.. ama resmiyette BT sınıfı var. gözüküyor. bilişim teknoojileri öğretmeni de dersi olmadığı için en az 6 ençok 15 ssat dere girmesi gerektiği için norm fazlası oluyor. başka okullara maaş karşılığını doldurması için gönderiyorlar. .. müfettişler geldiğinde ise bize il veya ilçe MEM kapatmamızı istedi. diyorlar..

özellikle bu eylül ayında buna benzer çok uygulama olacağa benziyor. sadece ilkokul değil ortaokulların da öğrenci sayısı aşırı olarak şişiyor....

4+4+4 sistemi bize neler getiriyor neler götürüyor. göreceğiz..

rustuarslan' Alıntı:
BT sınıflarının resmi olarak kapatılabilmesi için ilkokul olması lazım. ilkokul değilse rsmi olarak kapatılamaz. bazı müdürler resmi olmayan yöntemle kapatıyorlar. PCler sınıflara dağıtılıyor.. ama resmiyette BT sınıfı var. gözüküyor. bilişim teknoojileri öğretmeni de dersi olmadığı için en az 6 ençok 15 ssat dere girmesi gerektiği için norm fazlası oluyor. başka okullara maaş karşılığını doldurması için gönderiyorlar. .. müfettişler geldiğinde ise bize il veya ilçe MEM kapatmamızı istedi. diyorlar..

özellikle bu eylül ayında buna benzer çok uygulama olacağa benziyor. sadece ilkokul değil ortaokulların da öğrenci sayısı aşırı olarak şişiyor....

4+4+4 sistemi bize neler getiriyor neler götürüyor. göreceğiz..

sınıf arkadaşım olayı çok güzel açıklamışsın ama seçmeli dersleri artık öğrenciler seçeceği için okuldaki dersimizi biz değil yada idare değil öğrenci seçmelileri seçince belli olacak yani iplerimiz öğrencilerin ellerinde. sınıf sayısını artırabilmek için resmi olamsada bir sözlü uyarı var bu BT sınıfları konusunda her yerdeki sınıflar bozuluyor ve sınıf yapılıyor. bizlerede gereksiz eleman işlemi yapılıyor. formatör görevlendirmeside yapılmıyor bu sene anlayacağınız okulda ne iş yapacaz belli değil

Geri