okulumda 5.sınıflarda 2 saat 678 lerde kademeli olarak geçileceği için 1 er saat dersim var toplam da 10 saat.idareciler 0 giriyor seçmeli dersmiş öğrenci seçecekmiş saçmalığa bakın.sınıfımıda kapatmak istiyorlar ama bimere valiliğe kadar şikayet edicem kapatılamayacağı ile ilgili bişeyler buldum yalnız diğeriyle ilgili ltf resmi yazıya ihtiyacım var 0 saat girilmesinin yanlış oldugunu hangi yazıyla anlatabilirim şimdi dilekçe yazıyorum 2 konuyla ilgli????
son durum bt kapatılmasıyla ilgili ilçe mem müdüryle görüştüm gerekeni yaparım dedi il formatörleride böyle bişeyin imkansız oldugunu söylediler.olmadı dilekçe vericem heryere mail atacagım ama gerek kalmayacak gibi.benim durumumdaki arkadaşlar lütfen tepkisiz kalmayın
ders saatimin 0 girilmesiyle ilgili dilekçe verdim cevap bekliyorum dosyalarımı ekliyorum
son durum bt kapatılmasıyla ilgili ilçe mem müdüryle görüştüm gerekeni yaparım dedi il formatörleride böyle bişeyin imkansız oldugunu söylediler.olmadı dilekçe vericem heryere mail atacagım ama gerek kalmayacak gibi.benim durumumdaki arkadaşlar lütfen tepkisiz kalmayın
ders saatimin 0 girilmesiyle ilgili dilekçe verdim cevap bekliyorum dosyalarımı ekliyorum