10. SINIF TÜM DERSLER İÇİN HAFTA HAFTA SUNULAR DEVAM

Kodla Büyü

cinciknuri

Site Gezgini
ARKADAŞLAR İLK İKİ HAFTANIN SUNULARINI YAPTIM. BUNDAN SONRADA YAPMAYA DEVAM EDİP BURADA PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAM.
GÜLE GÜLE KULLANIN.

MESLEKİ GELİŞİM 3. SAYFADA ARKADAŞLAR. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ekli dosyalar

Re: 10. SINIFTÜM DERSLER İLK İKİ HAFTA SUNULARI

Emeğinize sağlık hocam ama ilk iki hafta sunuları değil ki.

SİRE' Alıntı:
Emeğinize sağlık hocam ama ilk iki hafta sunuları değil ki.

BURADAN ALDIĞIM YILLIK PLANLARA GÖRE İLK İKİ HAFTA HOCAM. BENDEKİ YILLIK PLANLARA GÖRE BÖYLE. İŞİNİZE YARARSA O ZAMAN MUTLU OLURUM....

çok teşekkür ederim hocam ben 11. sınıfların web tasarımı ve programlama, grafik ve animasyon birde veritabanı organizasyon derslerine giriyorum onların sunuları varmı acaba diye sorsam ayıp etmiş olur muyum :oops:

Önce tek link vardı hocam. Teşekkürler, sağolun.

teşekkürler hocam emeğinize sağlık....bence de siz bu işe devem edin :+1:

kati' Alıntı:
çok teşekkür ederim hocam ben 11. sınıfların web tasarımı ve programlama, grafik ve animasyon birde veritabanı organizasyon derslerine giriyorum onların sunuları varmı acaba diye sorsam ayıp etmiş olur muyum :oops:

ayıp olmaz hocam ama bende 11 sınıflar için sunu yok bunlarıda bu yıl hazırlamaya başladım. bu yıl sadece 10. sınıflara giriyorum.

ellerine sağlık hocam. devamını bekliyoruz.

Teşekkürler hocam, ilk kez anlatacaklar için güzel olmuş. :)

arkadaşlar btt dersinde bir sorun var sanırım. indirdim ama hep hata verdi. açılmıyo. sorun yaşayan varmı ben gibi?

arkadaşlar btt dersinde bir sorun var sanırım. indirdim ama hep hata verdi. açılmıyo. sorun yaşayan varmı ben gibi?

ben sorun yaşamadım hocam bugün derste kullandım hatta :)
işin aslı sizin için tekrar upload edicektim indirin diye ama forumda yeni üye olduğum için nasıl olacağını bulamadım :oops:

arkadaşın emeğine sağlık. bende de temel elektronik sunusunda hata veriyor. dosya bozuk diyor. Sorunsuz alan arkadaşlar tekrar upload edebilir mi?

Geri