mustafa5885
Aktif Üye
arkadaşlar 100 tl konut kredisi mi kullanmak mantıklı yoksa 40 tl altın borc bulmak ve 60 tl ye de kredi çekmek mi? faiz oranı 0,84 120 ay ev alıp borca girenler bana bir yol gösterin.
by_katliam' Alıntı:faize bulaşmayan her yol hayırlıdır.
o benim irademin dışında gerçekleşen olaydır,benim o konuda mesul olduğumu düşünmüyorum.maaşım yatar yatmaz mümkün mertebe bankada bekletmeden çekmeye çalışıyorum.benim elimden gelen bu..ama göz göre göre gidip bankadan kredi çekmem..saygılarımla..nosTRa' Alıntı:by_katliam' Alıntı:faize bulaşmayan her yol hayırlıdır.
Maaşı da iade ediyorsunuz kanımca. En büyük faiz merkezi devlet dikkatinizi çekerim.
amisos55' Alıntı:helal banka bank asyaya gittim konut kredisi veriyorlar mı diye.Biz kredi vermiyoruz ama şöyle yapıyoruz dedi,evi biz alıyoruz,atıyorum 10 liraya size 13 liradan 100 ay taksitle veriyoruz) eee ticaretmiş helalmiş.Bence ev gibi zaruri ihtayaçlarda kredi çekmenin bi mahsuru olmaz.Çünkü başka yol yok.
kesinlikle sen faiz yiyen deil faiz yüzünden zarara uğrayansın.kutlu_han' Alıntı:faiz kısmının hellaliği haramlığı konusu sana kalmış, yalnız yukarıda yazdığı gibi faiz yiyenler diyor, sen borçlusun faiz için parasını bankaya veren değil.
mantığa bak :mrgreen:cahraz' Alıntı:kesinlikle sen faiz yiyen deil faiz yüzünden zarara uğrayansın.kutlu_han' Alıntı:faiz kısmının hellaliği haramlığı konusu sana kalmış, yalnız yukarıda yazdığı gibi faiz yiyenler diyor, sen borçlusun faiz için parasını bankaya veren değil.
faiz yemeyin diyor ayetlerby_katliam' Alıntı:mantığa bak :mrgreen:cahraz' Alıntı:kesinlikle sen faiz yiyen deil faiz yüzünden zarara uğrayansın.kutlu_han' Alıntı:faiz kısmının hellaliği haramlığı konusu sana kalmış, yalnız yukarıda yazdığı gibi faiz yiyenler diyor, sen borçlusun faiz için parasını bankaya veren değil.
faiz yemiyorsun ama faiz veriyorsun,yani almadığın sürece fazla para vermek helal öyle micahraz' Alıntı:faiz yemeyin diyor ayetlerby_katliam' Alıntı:mantığa bak :mrgreen:cahraz' Alıntı:kesinlikle sen faiz yiyen deil faiz yüzünden zarara uğrayansın.kutlu_han' Alıntı:faiz kısmının hellaliği haramlığı konusu sana kalmış, yalnız yukarıda yazdığı gibi faiz yiyenler diyor, sen borçlusun faiz için parasını bankaya veren değil.
arkadaşım kim falza para vermek ister söylermisin.kim 10 milyar alıp 16 milyar vermek ister dediğin kendiyle çelişiyor.sen versene 3 yıl paranı arkadaşına altına çevirmeden hayat sigortası yapmadan vermezsin heralde ama klavyeden atıp tutmak kolay.by_katliam' Alıntı:faiz yemiyorsun ama faiz veriyorsun,yani almadığın sürece fazla para vermek helal öyle micahraz' Alıntı:faiz yemeyin diyor ayetlerby_katliam' Alıntı:mantığa bak :mrgreen:cahraz' Alıntı:kesinlikle sen faiz yiyen deil faiz yüzünden zarara uğrayansın.kutlu_han' Alıntı:faiz kısmının hellaliği haramlığı konusu sana kalmış, yalnız yukarıda yazdığı gibi faiz yiyenler diyor, sen borçlusun faiz için parasını bankaya veren değil.