1000 - 2000 TL arası Tv Önerisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

qash

Site Gezgini
Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize...

Tv alma konusunda önerilerinize ihtiyacım var? Tv de;

- 3D
- Dahili uydu alıcısı
- Dahili wifi ya da takılabilir wifi

gibi özellikler aramaktayım. Çift çekirdek - tek çekirdek durumlarını pek bilmem ama izlediğim sd, hd ve 3d filimlerde görüntünün beni mest etmesini istiyorum. Yardımlarınız için tşk ederim. Lg, Samsung, Philips ve Sony ürünleri olabilir.

lg den şaşmayın bence..biz alalı daha 3 hafta oldu,3d ,wifi var,herşey harika :+1: 1800tl ye aldık
model şu .
LG 42LB670V 42''

3d beş para etmez birkaç defa hevesten takayım dedim gözlükleri baş ağrısından başka bişey yapmıyor

LG 42LB652V 42' modelini aldım teknosadan. 1689 TL fiyatla 60 tl farklada akıllı kumanda ve 4 gözlük daha verdiler. Paraf kartada 75tl puan yüklediler. Klavyenin parasıda oradan çıkmış oldu :D . Ama kanal geçişleri yavaş birde sinyal azalınca kanalı arkaya atıyor ve tekrar yerine geitrmiyor. Bende ilk 4 sırada TRT ler vardı. Arkaya attı şimdi kanal listesi 5 ten başlıyor ve 1234 kullanılamıyor. Bilginize. Ama 3d si güzel baş ağrısı yapmadı gerçi henüz 2 film izledim. Renkleri harika.

aslında bende 2-3 aya almayı düşünüyorum. İnterneti hızlı, skype ile görüntülü görüşme kalitesi iyi olan bir tv araştırıyorum. Önerilerinizi bekliyorum tecrübeli arkadaşar. Şimdiden teşekkürler.

iceberg1983' Alıntı:
Ürün güzel ama biraz pahalı

N11 in 2000 tl üzeri alışverişlere 200 tl indirimi oluyor ara sıra ve artı
Maxsimum veya Bonus karta 100 tl puan veriliyor. Yani iyi bir kombo ile 1800 é kadar alınabilir. Yılbaşı kampanyalarını beklemek lazım...

pinaraytas' Alıntı:
lg den şaşmayın bence..biz alalı daha 3 hafta oldu,3d ,wifi var,herşey harika :+1: 1800tl ye aldık
model şu .
LG 42LB670V 42''

Kullanımınız hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. özellikle aksiyon sahnelerinde görüntü bulanıklaşıyor mu? 3d izlerken keyif veriyor mu? internet bağlantısında sıkıntılar çıkıyor mu?

Benim de aklımda bu model vardı. Araştırmalarımda samsung'un görüntü kalitesinin Lg'den daha iyi olduğunu söyleyenler olduğunu okudum. Ancak Samsung 3d gözlüklerini modellere uyumlu olarak üretiyormuş. Lg ise model farkı gözetmeden gözlük üretiyormuş. Yani samsung bozulursa gözlüklerini de çöpe atmak gerekiyor.Bir de Lg'nin ekranı samsung'a göre daha sağlammış dokunma olduğunda renk dağılımı olmuyormuş. Görüntü kalitesini es geçersek şuan Lg daha ağır basıyor. Sanırım biraz daha deneyime sahip olan arkadaşların fikirlerine ihtiyaç var.

Bir de servisin kurulum hizmeti ve tv'da sorun olması durumunda servis kalitesi açısından da deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Lg nin 42lb652 sini aldım bir kaç ay önce görüntü kalitesi beni çok memnun etti(3d hakkında yorum yapamıcam henuz denemedim).

Benim için önemli olan smart tv idi. Bu modeller webos kullandığı için Lgnin önceki modellerine göre cok cok iyi olmuş.Akıllı kumandanın ses tanıma özelliği sayesinde tarayıcısında ve diğer uygulamalarda işinizi çok rahat halledebiliyorsunuz.Yalnız tek eksisi tarayıcı uygulamasıyla internetten dizi izleyemiyorum biraz araştırdım sanırım önbellekle alakalı bir sorunmuş. Arkadasım 42lb820 aldı onda sorunsuz izleyebiliyormuş.

Bilgisayara da plexmedia server kurdum gösterdiğim dizindeki filmleri kablosuz izliyorum.

2 yıldır LG lm640s kullanıyorum memnunum ama dahili uydu alıcı kanal geçişleri biraz yavaş ama alıştık artık. wi-fi bağlantısı 3d si gayet iyi :+1: ama yeni serilerin menülerini ve kullanımını pek sevmedim.

Benimde TV almam gerekiyor.
5 yıl önce aldığım samsung lcd bozuldu. HD özelliğini bir kaç kanal dışında kullanmadan.
Şimdi alacağım TV de 3d falan aramıyorum açıkcası. Mümkün olduğunca az izlemeye çalışıyorum zaten.
1000 tl civarı bir TV önerisine ihtiyacım var.

Geri