internet programcılığının modülleri güncellendi bildiğiniz üzere; megep'in sitesindeki ders bilgi formları ve modül bilgi sayfasında 9-10-11 için ayrı 12 için ayrı ders bilgi formları var ve 12.sınıf internet programcılığı ders bilgisinde internet programcılığı 1-2-3-4 modülleri görünüyor. Tamam 12. sınıflarda bu yıl, geçen seneki ders saatleri ile devam edeceğiz ama modül olarak da mı eski modülleri takip edeceğiz? yani bu yıl güncellenmiş modülleri kullanmayacak mıyız?
bu arada megep'in sitesindeki 12. sınıflar için haftalık ders çizelgesi ve çerçeve öğretim programı da tutarsızlık göstermekte. çerçeve öğretim programında 12. sınıflar için ders saati 29 (dal) + 2 (seçmeli) görünürken haftalık ders çizelgesinde 28 (dal) + 5 (seçmeli) görünüyor. biz geçen yıl 28+5 olanı uygulamıştık. bu yıl da buna sadık kalıyoruz, sorduğum diğer alan şefleri de böyle uygulayacaklar.
bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
bu arada megep'in sitesindeki 12. sınıflar için haftalık ders çizelgesi ve çerçeve öğretim programı da tutarsızlık göstermekte. çerçeve öğretim programında 12. sınıflar için ders saati 29 (dal) + 2 (seçmeli) görünürken haftalık ders çizelgesinde 28 (dal) + 5 (seçmeli) görünüyor. biz geçen yıl 28+5 olanı uygulamıştık. bu yıl da buna sadık kalıyoruz, sorduğum diğer alan şefleri de böyle uygulayacaklar.
bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.