zülfikar123
Site Gezgini
norm fazlasından zorunlu değişiklik olacağı için hiçbir hak kaybı olmaz hocam. sen isteğe bağlı değişikliğe başvurmadığın sürüce sorun yok.zülfikar123' Alıntı:Peki hocam tam da bu dönem sonunda kurumdaki 3 yılım doluyor. İl içi tayin isteyip merkeze gelmeyi düşünüyordum. Şimdi nolacak kurum değiştirdiğim için tayin hakkım yanacak mı?
cehcah' Alıntı:zülfikar123' Alıntı:Peki hocam tam da bu dönem sonunda kurumdaki 3 yılım doluyor. İl içi tayin isteyip merkeze gelmeyi düşünüyordum. Şimdi nolacak kurum değiştirdiğim için tayin hakkım yanacak mı?
isteğe bağlı yer değiştirme istedin mi? eğer resen atanırsan ilk il içi tayininde tekrar tayin isteyebilirsin.
Aynısı benimde başıma geldi hocam. yazın başında norm fazlası oldum. tercih yaparak okul değiştirdim. yazın sonunda il dışına başvurdum. yapacağınız tercih isteğe bağlı yer değiştirmeye girmiyor. sadece norm fazlalarının açık okulları tercih edeceği bir zorunlu yer değişikliği mem yaptığızülfikar123' Alıntı:cehcah' Alıntı:zülfikar123' Alıntı:Peki hocam tam da bu dönem sonunda kurumdaki 3 yılım doluyor. İl içi tayin isteyip merkeze gelmeyi düşünüyordum. Şimdi nolacak kurum değiştirdiğim için tayin hakkım yanacak mı?
isteğe bağlı yer değiştirme istedin mi? eğer resen atanırsan ilk il içi tayininde tekrar tayin isteyebilirsin.
Hocam isteğe bağlı yer değiştirmede bulunmadım. Kurumdaki çalışma sürem şu an 2 yıl 7 ay olarak görülüyor. Gelecek hafta dilekçeleri alacaklarmış.
Dilekçede herhangi bir kurumu tercih etmek benim il içi tayin hakkımı öldürür mü? Yoksa dilekçede hiç bir kurumu istemesem mi il içi tayin için?
bilişimbtr' Alıntı:Aynısı benimde başıma geldi hocam. yazın başında norm fazlası oldum. tercih yaparak okul değiştirdim. yazın sonunda il dışına başvurdum. yapacağınız tercih isteğe bağlı yer değiştirmeye girmiyor. sadece norm fazlalarının açık okulları tercih edeceği bir zorunlu yer değişikliği mem yaptığı
cehcah' Alıntı:Benim bildiğim dilekçe verip okul tercih edersen, il içi hakkın olmuyor, ama resen atarlarsa il içi hakkın mahfuz kalıyor. İl dışını her iki durumda zaten etkilemiyor.
benim ki il dışı tayindi hocam. ben il içi hakkınıda tercih yapsan da yapmasanda sadeçe norm fazlalarının yer değişikliği olduğu için etkilemiyor. istenebiliyor die biliyorum. ama işi garantiye almak için il milli eğitim atama bölümüne telefon edin yinede. kurum değişikliği de olmuştu bende. o kesinlikle etkilemiyor.allerci' Alıntı:bilişimbtr' Alıntı:Aynısı benimde başıma geldi hocam. yazın başında norm fazlası oldum. tercih yaparak okul değiştirdim. yazın sonunda il dışına başvurdum. yapacağınız tercih isteğe bağlı yer değiştirmeye girmiyor. sadece norm fazlalarının açık okulları tercih edeceği bir zorunlu yer değişikliği mem yaptığı
geçen sene benim okulum kurum değişikliğinden dolayı kapandı bizi başka okula resen atadılar res en atandığım okulda norm fazlası duruma düştüm okulda iki öğretmen vardı bende norm fazlası duruma düştüğüm için başka bir okula tayin istedim. peki bu durumda ben bu yıl veya bu yılın devamında il içi tayin isteyebilirmiyim ?