14.000 liraya nasıl bir araba alayım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan habbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

habbe

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar yaklaşık 14000 liram var. Bu paraya ne alabilirim, önerileriniz neler?

98 -99 civic 1.4, 99-00 megan1 1.6, 00-01 pevgeot 206 geliyor aklıma,

bir tanıdığım 7-8 ay önce 2004 model ople astra almıştı 14500'e benzinli ve düşük kilometreli, alır almaz tüp taktırdı, güzel araba ama 1.4 motordu, şu anda memnun siz de değelendirebilirsiniz hocam, internetten bulmuştu arabayı

2000 model focus alabilirsin km çok önemli değil bakımlı olduktan sonra başını ağrıtmaz.

arkadaşlar logan için aşırı güvensiz demişler 2006 şubatta aldığım loganıma hala güvenle biniyorum 5 yılı bitti şükür bir defa arka teker bilyesi 50 tl ye değişti birer defada farlar 5 erden 10 tl toplam masraf bu çekişide süper aracım dizel 48 bin km de tüm yakıt fişleri duruyo geçen baktım geneli 100 km de 5.3 yakmış
genel olarak aracın cliodan eradan albeadan çok farkı yok tek fark fiyatı

2001 model focus kullanıyorum. geçen yıl 109 bin km de almıştım şuanda 122 binde. bakımlarından ve kaskosundan başka para harcamadım bu arabaya. donanımlı, güvenli, sağlam araba. dacia reno nun imalatı gerisini sen düşün. chevrolet kalos şehir içinde kullancaksan olabilir.

2-3 bin daha ekleyebilirsen dizel fiesta al derim sağlam az yakar. süspansiyon çok iyi değil ama napalım artık yada uzun yol işin varsa opel corsa dizel alabilirsin.

hcm benim de geçen sene şubat ayları falan senin gibi bi param vardı ve 14,500 tl'ye lacetti hb. aldım. çok ta memnun kaldım çak tarz bi araba tavsiye ederim arabamıda ev alacağımdan 1 ay önce 16,900 e sattım. zararda etmezsin yani

bencede focus alabilirsin hocam modeline göre birçok araçtan üstündür.Özellikle yol tutuşu ve motoru konusunda 100 bg olmasına ragmen uzun yolda iyi gider birde parça fiyatı olarak canınızı çok yakmaz astra da iyi bir seçenek fakat yedek parçada sizi üzer diğer seçenekleri ben değerlendirmyorum dacia yada chev.

hocam o paraya 2000-2001 model ww polo al keyfine bak güvenlik açısından en üst seviyede logan,reno bunlar hikaye yada 2. ihtimal getz şimdiden hayırlı olsun hocam

1)clio , polo , albea tarzı 2003 model üstü arabalar alabilirsin
2)astra focus gibi 2003 model altı daha güvenli daha konforlu arabalar da alabilirsin
son olarak:
3)2003 model üstü ve astra focus sınıfında güçlü , güvenilir bir araç olan citroen xsara 2 ' de alabilirsin (16 valf, 1,6 motor 109 beygir, 4 fren disk , 2 hava yastığı, direksiyondan kumandalı kaset çalar, abs vs.. dört dörtlük )
ben son seçeneği tercih ettim ve arabamdan memnunum ,birinci seçenekteki clio albela tarzı arabalara göre parçaları biraz daha pahalı (ön takım ,bakım vs) ama yol tutuşu , yakıtı , motor gücü hepsine 5 basar.

Geri