14-16 bin arası araç tavsiyesi Lütfen

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar ikinci el araç almayı planlıyorum 14-16 bi arası.Fakat bu konuda hiçbir bilgim yok hangi marka hangi model almalıyım...İlk arabam olacak acemiliği hangi araçta daha rahat atarım hangisinin kullanımı kolay ve satarken zorlanmam. Önerilerinizi Bekliyorum

97-2000 arası opel corsa
98-2000 arası yumurta kasa hyundai
99-2002 arası clio hb
97-99 arası polo hb
kullanma pratiğin yoksa hb arabada başlaman sedan arabayla başlanmandan iyidir.tabi bu benim kişisel düşüncem

bilisimci_009' Alıntı:
97-2000 arası opel corsa
98-2000 arası yumurta kasa hyundai
99-2002 arası clio hb
97-99 arası polo hb
kullanma pratiğin yoksa hb arabada başlaman sedan arabayla başlanmandan iyidir.tabi bu benim kişisel düşüncem

bence de hocam doğru söylüyosun hb ilk etapta daha kolay öğrenmeye yardımcı olacaktır.

hocam yorumlarınız için teşekkürler bende hb kasa düşünüyorum marka olarakta
opel corsa
fiat palio
citroen c3 var aklımda sizce hangisini almak daha mantıklı olur... Birde hangi illere bakmak lazım 2. elde daha güvenilir...

temiz olsun da marka fark etmez memlekette araba şarap gibi durdukça değer kazanıyor ben daha fiyatı düşen araba görmedim temiz olsun ağır kazası olmasın yeter

dndd' Alıntı:
temiz olsun da marka fark etmez memlekette araba şarap gibi durdukça değer kazanıyor ben daha fiyatı düşen araba görmedim temiz olsun ağır kazası olmasın yeter
:+1: :+1:

Geri