Teşekkürler hocam.habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
Bünyesinde ortaokul bulunan imam hatip liseleri mevcut. Lise ve ortaokulu bütün olarak düşünün. Bundan dolayı size ortaokulda da lisede de ders verebilirler. Yasal olarak bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çünkü lise ve ortaokul tek okul.
İyi çalışmalar.
Hocam bende aynen sizi gibi düşünüyorum gerçekten. Yalnız üstte Habib hocamın dediği gibi tek okul gibi geçiyorsa eğer yasal olarak zorlayabilirler.. Ben kesinlikle istemediğimi belirtip direnecem çünkü gerçekten istemiyorum. Sendikalı değilim ama görünüşe bakılırsa bir an önce geçmem gerekecekberk0102' Alıntı:Hocam senin atama kararnamen İmam hatip Lisesine ise kesinlikle senin rızan olmadan ders veremezler.
Malesef bazı idareciler mebi kendilerinin "DİNGO' NUN AHIRI" sandığı için sakın taviz vermeyin. Size görevlendirme yazısı ile ortaokulda dersi vermek isteyecekler imzalamayın bu konuda zorlarlarsa sendikanıza başvurun .
Dediğiniz doğru hocam ama bu tip durumlar genellikle küçük ilçelerde maalesef yaşanıyor. Branş öğretmenleri ek derslerini arttırmak için ortaokula da derse giriyor. Ama BTR için tabi olumsuz bir durum bu. Müdür böyle bir istekte bulunur, yapsanız dert yapmasanız derternestososa' Alıntı:hayır yanlış biliyorsunuz
aynı binayı kullanmak demek birleşik kurum olduğu anlamına gelmez
kurum kodu ve normları farklıdır hatta idare bile farklıdır
habibocak' Alıntı:Sayın Hocalarım,
İHO ile İHL birbirinden farklıdır. Bu konuda haklısınız. Ancak bazı İHL'lerin bünyesinde ortaokul kısmı da var. Tek kurum kodu, tek müdür yani tek okul. Hocamızın okulu bu şekildeyse ortaokulda derse girmek zorundadır.
İHO ve İHL farklı okullarsa ortaokulda derse girmez.
İyi çalışmalar.
Hocam şimdi ben btr olmak istiyorum zaten. Ortaokulda ayrıca derslere girmek zorunda mıyım.? Okulda akıllı tahtalar var.elitbote' Alıntı:Değerli öğretmenim ben de aynı şekilde iHL ye atandım. yanlız derslerimiz lise kısmında yok sadece ortaokul da 5 ve 6 larda dersimiz var. Eğer Btr olacaksanız şartı var. Dersiniz hangi saat aralığındaysa o vakitte BTR olursunuz. Öğlen derse giriyorsanız ders programınızı ona göre yaparlar sadece Öğlen BTR olursunuz yazal olarak. sabah grubu için ayrıca BTR görevlendirmek zorundalar.
ernestososa' Alıntı:habib hocam kesinlikle öyle bir durum yok, lise bünyesinde ortaokul dediğin şey 90 larda vardı, 8 yıllık eğitimle birlikte bitti ve 4+4+4 ile böyle bir uygulama gelmedi, bunun hiç örneği yok
Sayın Hocam,ernestososa' Alıntı:ilk defa duydum habib hoca
Kulis' Alıntı:Hocam şimdi ben btr olmak istiyorum zaten. Ortaokulda ayrıca derslere girmek zorunda mıyım.? Okulda akıllı tahtalar var.elitbote' Alıntı:Değerli öğretmenim ben de aynı şekilde iHL ye atandım. yanlız derslerimiz lise kısmında yok sadece ortaokul da 5 ve 6 larda dersimiz var. Eğer Btr olacaksanız şartı var. Dersiniz hangi saat aralığındaysa o vakitte BTR olursunuz. Öğlen derse giriyorsanız ders programınızı ona göre yaparlar sadece Öğlen BTR olursunuz yazal olarak. sabah grubu için ayrıca BTR görevlendirmek zorundalar.
habibocak' Alıntı:ernestososa' Alıntı:habib hocam kesinlikle öyle bir durum yok, lise bünyesinde ortaokul dediğin şey 90 larda vardı, 8 yıllık eğitimle birlikte bitti ve 4+4+4 ile böyle bir uygulama gelmedi, bunun hiç örneği yok
Sayın Hocam,
Bizim ilimizde bir tane var. E-Okulda tek okulluk yetki grubu oluşturdum. Ona hem lise hem de ortaokul yetkilerini verdim.
Niğde Çamardı İmam Hatip Lisesi
İyi çalışmalar.