15 tatil planı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dpinar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dpinar

Aktif Üye
Arkadaşlar bizde 15 tatilde izin alıp ayrılabiliyormuşuz. Ancak kalmak istediğimizde plan yapmamız gerekiyormuş. 15 günlük bilgisayarlarla ilgili. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bu durumla karşılaşanlar var mı? Planda nelere yer verecek kalacak arkadaşlar paylaşabilir misiniz?

Ne planı ya zaten formatör çaışma planı yapmıyormuyuz birde tatil için ayrı mı yapıcakmışız ?

ağzı olan konuşuyor :x
aldırma hocam ne planı ? plan falan yapmanıza gerek yok. 6 aylık planın içinde 15 tatil var zaten.

diğer öğretmenler 15 tatilde nereye gitsek diye plan yapıyor . biz ne için yapıyoruz !

izin alıp ayrılabiliyoruz evet, toplamda benim hala 20 gün olan ve nereye harcayacağımı bilemediğim:) yıllık izinden ama,plana gerek yok, zaten 6 aylık yaptığımız planın içine dahil ya tatiller.

yazın tatil zaten görevclendirme olacaksınız derlerse bende istemiyorum derim.

ee olacak ya 6 ay görevlendirme almam. ee haliyle 2 ay tatil zaten 4 ay para almamış oluruz.

sonrada görevlendirme vermesinler isterlerse

Okulda Çalışanlar için örnek plan aşağıda çıkarılmıştır.kullanabilirsiniz.
1.gün:
sabah:kitap okuma-çay keyfi
öğleden sonra:projeksiyonda film keyfi

2.gün:
sabah:internette sörf(ultra surf çalışıyor artık..indir indirebildiğin kadar)
öğleden sonra:projeksiyonda fringe sezon 1 keyfi

iyi tatiller..

dpinar' Alıntı:
Arkadaşlar bizde 15 tatilde izin alıp ayrılabiliyormuşuz. Ancak kalmak istediğimizde plan yapmamız gerekiyormuş. 15 günlük bilgisayarlarla ilgili. Sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bu durumla karşılaşanlar var mı? Planda nelere yer verecek kalacak arkadaşlar paylaşabilir misiniz?

orada cvp vermeyip buraya neden taşırsınız bu konuları..Olmadık konular çıkarıyosunuz.Deseler ki 15 tatilde temizlik yapacaksınız tepkisiz kalıp,bunu bi arkadaşlara sorayım bakalım modundasınız..Bayanlar biraz diş gösterin şu iderecilere,bırakın yumuşaklığı. :x

arkadaşlar ben bu sene tatil yapmak istemiyorum, yıllık izin almayacağım ve okula geleceğim dememe rağmen müdür boşuna gelme rehberlkçiyle formatöre ek ders yok tatilde dio. nasıl oluo anlamadım???

fikirlerinizi paylaşır mısınz, ne yapmalıyım?

Yığılmış işlerim var. Vakit kalırsa arkadaşlarımı (hemşolarım, dostlarım) özledim, onları göreceğim.

daha gidip kafa dağıtıcağım, tatil yapıcaminş. siz neden bahsediyorsunuz hocam, lütfen öğretmen olduğunuzu unutmayın, bari tatillerinizi eliiinizden almalarına tepki gösterin. :-1:

gencotto arkadaşım,
müdür beyiniz ilgili yönetmelikleri tam olarak bilmiyor galiba. sizde ilgili yönetmeliğe (ilgili yönetmeliği buraya atarım.)bakarsanız formatörlerin 15 tatili diye bişey olmadığını istiyorlarsa yılık,izinden kullanabileceklerini görürsünüz. ayrıca kesinlikle formatörlere ekders var bunu unutmayın.
saygılar

birde ben tatil yapacağım bana kimse karışamaz edasına kapılan arkadaşlar buna gerek yok. formatörsen yıllık izin değilsen 15 tatili bu kadar basit.

Bu seneki formatörlük görevlendirmelerinde 15 tatil süresi içerisinde bt öğretmenlerinin tatil yapabileceği yazmıştı. sanırım müdürlerin zorunlu tatilmi yapıcak sorularından dolayı yeni yazı göndermişler bu yazıda formatör öğretmenlerin tatil yapabileceği ve ekders almayacakları yazıyor. bunun yanı sıra eğer görev yapmak isteyenler varsa onlarında okula geldikleri taktirde ekders ücretlerinin yatırılacağı yazıyordu. bugün inceledim formaliteden birşey olduğu kanaatindeyim.

Ben kendi memleketimde görev yaptığım için, esnek saatlerde okula gideceğim için ve okulun dağılmış bilgisayarlarını toplayıp 2. bt sınıfını açacağım için 15 tatilde okula gideceğim. bu yüzden bi plan hazırladım. Kaynak olarak 6 aylık çalışma planımı kullandım. ikisinide ekliyorum. umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

gencotto' Alıntı:
arkadaşlar ben bu sene tatil yapmak istemiyorum, yıllık izin almayacağım ve okula geleceğim dememe rağmen müdür boşuna gelme rehberlkçiyle formatöre ek ders yok tatilde dio. nasıl oluo anlamadım???

fikirlerinizi paylaşır mısınz, ne yapmalıyım?
hocam sizin müdür bir pohtan anlami heralde, rehberlikçiyi bilmem ama siz görevlendirildiğiniz tarihler arası ek dersi çatır çutur alırsınız okula giderseniz onuda ilgilendirmez cebinden mi çıkıyormuş bi sorsana.

zibula' Alıntı:
Okulda Çalışanlar için örnek plan aşağıda çıkarılmıştır.kullanabilirsiniz.
1.gün:
sabah:kitap okuma-çay keyfi
öğleden sonra:projeksiyonda film keyfi

2.gün:
sabah:internette sörf(ultra surf çalışıyor artık..indir indirebildiğin kadar)
öğleden sonra:projeksiyonda fringe sezon 1 keyfi

iyi tatiller..

Bu iyiymiş. :+1:

Geri