150.000 tl ile ne iş yapılır?

Kodla Büyü

bilogrtmn1

Aktif Üye
Betonarme binadan sıkıldık. Oturduğum evi satıp bahçeli müstakil bir eve kiraya çıkmayı düşünüyorum. Oturduğum ev yaklaşık 150000 tl ediyor. Bu sermayeyi yılda en az yüzde 30 arttıracak ne iş yapılabilir.

Araştırmalarım sonucunda aşağıdaki işler gözüme çarptı.

eğlence merkezi (ps3, bilgisayar, trambolin, langırt, bilordo)
teknoloji merkezi(cep telefonu ve pc satışı, teknik servis, web tasarım)
fotokopi, kitap kırtasiye
Emlak işleri(arsa, daire alıp satmak, toprak eve girmek,studyo ev almak,kredi ile ev)

hocam daha önce ticaret ile hiç uğraşmadıysan küçük başla derim sebebi şu ticarette karda zararda kardeştir, kar ederken iyi güzelde zarar ederken buna sabrın olacakmı memur zihniyeti ile batım Allah mı diyip kara kara mı düşüneceksin bu önemli bir şey

cilekes_ogrt' Alıntı:
hocam daha önce ticaret ile hiç uğraşmadıysan küçük başla derim sebebi şu ticarette karda zararda kardeştir, kar ederken iyi güzelde zarar ederken buna sabrın olacakmı memur zihniyeti ile batım Allah mı diyip kara kara mı düşüneceksin bu önemli bir şey

Teşşkürler hocam tavsiyeni göz önünde bulunduracağım

oyle bir is nasil olur tutarmi bilmem ama parayi kazandiran birseye baglaazsaniz yilda en az yuzde 20 deger kaybeder..

hocam düsünüp karar verin hizli karar vermeyin o paradan da olabilirsiniz... dolar articakmi azalicakmi.belli degil

Geri