15000-18000 arası golf var mı temiz :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
amin :lol: hepimize inşallah :D ama çok rahat tavsiye ederim kesinlikle... en önemlisi de sağlam...

5 yıldan fazla 2001 golf kullandım 3 ay önce değiştirdim. Aramıyor değilim. Fakat yakıt tasarrufu açısından değiştirmek zorundaydım. Şu an 2 yaşında Focus'a biniyorum kesinlikle 10 yaşındaki golf'ün yerini tutmuyor. Golf gerçekten stabilizasyonu çok yüksek bir araba ama yakıtı maalesef ki çok fazla. Golf binmek gerçekten bir ayrıcalıktır. Orta sınıf arabalarda bir golf bir de diğerleri diyorum :D

Teachnologist' Alıntı:
5 yıldan fazla 2001 golf kullandım 3 ay önce değiştirdim. Aramıyor değilim. Fakat yakıt tasarrufu açısından değiştirmek zorundaydım. Şu an 2 yaşında Focus'a biniyorum kesinlikle 10 yaşındaki golf'ün yerini tutmuyor. Golf gerçekten stabilizasyonu çok yüksek bir araba ama yakıtı maalesef ki çok fazla. Golf binmek gerçekten bir ayrıcalıktır. Orta sınıf arabalarda bir golf bir de diğerleri diyorum :D
valla hocam benimde gözüm var golf de ama işte bakalım nasip kısmet .... Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için ... :)

aman hocam temizini bul ucuz diye hızlı atlama. acayip masraf çıkartabiliyor özellikle dizelleri

Geri