1560 TL'ye IPHONE 4S 16GB nasıl?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atakom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
garanti konusunda tereddüt oluşmuyorsa alınır hocam, fiyat iyi tabi ki tartışmasız, ben de donanımhaberde gördüm konuyu firma hakkında kötü konuşan yok

bu fiyata telefon alınmaz. yani sadece telefon sayılmaz ama çok fazla parası. hd tv alın yada sinema sistemi alın.. gerçi zevk istek meselesi. ben onca parayı cebime gömmem..

siz bilirsiniz de

sadece başlığa bakarak- bir maaş değil mi o? telefon yani :shock:

android işletim sistemli bir Samsung Galaxy S II LTE, google play store unda istediğin her türlü yazılımda kat kat fazla

tayinci42' Alıntı:
bu fiyata telefon alınmaz. yani sadece telefon sayılmaz ama çok fazla parası. hd tv alın yada sinema sistemi alın.. gerçi zevk istek meselesi. ben onca parayı cebime gömmem..
hocam belliki hiç kullanmamışsınız maalesef sadece telefon değil aklınıza gelen herşey benim için mesela fotoğraf makinası, navigasyon ,ipod, banka, kamera, oyun aracı, haber kaynağı, facebook, şimdilik aklıma gelen bunlar

servet' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
hocam belliki hiç kullanmamışsınız maalesef sadece telefon değil aklınıza gelen herşey benim için mesela fotoğraf makinası, navigasyon ,ipod, banka, kamera, oyun aracı, haber kaynağı, facebook, şimdilik aklıma gelen bunlar
Yeni model nokia603 1ghz işlemci hızı zaten bunları yapıyor 550 TL

ben olsam almazdim. Bende var aynisi.

Eksiler:

- 3g goruntulu gorusme yok nokia samsung gibi tlf ile. Ancak karsilikli ikiniz de ayni programi indirir ve o program uzerinden konusursunuz. Bunun icinde TELEFONUN İNTERNET PEKETİ DEGİL BULUNDUGUN ORTAMİN WİFİSİ OLMA SARTİ VAR. dag basinda guzel bir manzarayi 3g ile anlatamazsin :)) (mus. hizm. soyluyor). Kendi icinde facetime denen ozellik var 2 iphone arasinda goruntulu gorusme olur yine ev wifisi ile

- bluetooth yok baska telefonlarla iletisim icin. Bluetooth u sadece kendi kulakligi ve arac kiti ile iletisim icin. Bir gonderi yapacaksaniz ya mms ya email.

- flash oynatma ozelligi yok. Misal gecen bi film aradim 50 sitede buldum ama flash destegi olmadigi icin acamadim.

- jailbreak denen yazilim kirma olayini gerceklestirmedigin muddetce applestore denen kutuphanedeki cogu dandik olan ucretsiz yazilimlara muhtacsin. Yada parayi verir ucretlileri indirirsin. Ama jb yaparsan parali uygulamalarin ***** li lerini bulur kullanirsin.

- 5.0.1 versionu oncesi icin yapilan telefon gorusmelerinden tek birini silme ozelligi yok. Ya tumunu silecen ya da hic

- diyelim ki ilkin 555432 aradin sonra 675437 aradin. Ve son olarak ilk aradigin 555432 numaranin basindaki 5 i silip 6 yaparak yeniden arama yapmak istersen oyle nokiadaki noyu duzelt gibi bi secenek yok. Rehbere kaydeder gibi yapacan sonra noyu kopyalayacan rehberden cikip arama sekmesine kopyala deyip oyle arayacan ya da aklinda tutacan noyu yeniden tuslayacan.

- rehberde 5-6 kisi silmek istersen isaretle sil gibi bir secenek yok. Ya tek tek duzeltme bolumune girecen en altta kisi sil var ordan silecen ya da telefonu jailbreak yapip program indirecen oyle silecen. Cunku kendisinde rehberin tumunu sil diye secenek var.

Artilari:

+ kamerasi cok iyi
+ android vb diger mobil isletim sistemlerine gore VİRUS YEME İHTİMALİ SİFİR.

Son soz : ben bunlari bilmos olsaydim bu telefonu almazdim.
Suan taksit oduyorum. 5 aydir almis. 3-4 taksit kalmis bitsin satacam. Ya galaksi II yada note alacam.

cyln' Alıntı:
ben olsam almazdim. Bende var aynisi.

Eksiler:

- 3g goruntulu gorusme yok nokia samsung gibi tlf ile. Ancak karsilikli ikiniz de ayni programi indirir ve o program uzerinden konusursunuz. Bunun icinde TELEFONUN İNTERNET PEKETİ DEGİL BULUNDUGUN ORTAMİN WİFİSİ OLMA SARTİ VAR. dag basinda guzel bir manzarayi 3g ile anlatamazsin :)) (mus. hizm. soyluyor). Kendi icinde facetime denen ozellik var 2 iphone arasinda goruntulu gorusme olur yine ev wifisi ile

- bluetooth yok baska telefonlarla iletisim icin. Bluetooth u sadece kendi kulakligi ve arac kiti ile iletisim icin. Bir gonderi yapacaksaniz ya mms ya email.

- flash oynatma ozelligi yok. Misal gecen bi film aradim 50 sitede buldum ama flash destegi olmadigi icin acamadim.

- jailbreak denen yazilim kirma olayini gerceklestirmedigin muddetce applestore denen kutuphanedeki cogu dandik olan ucretsiz yazilimlara muhtacsin. Yada parayi verir ucretlileri indirirsin. Ama jb yaparsan parali uygulamalarin **** li lerini bulur kullanirsin.

- 5.0.1 versionu oncesi icin yapilan telefon gorusmelerinden tek birini silme ozelligi yok. Ya tumunu silecen ya da hic

- diyelim ki ilkin 555432 aradin sonra 675437 aradin. Ve son olarak ilk aradigin 555432 numaranin basindaki 5 i silip 6 yaparak yeniden arama yapmak istersen oyle nokiadaki noyu duzelt gibi bi secenek yok. Rehbere kaydeder gibi yapacan sonra noyu kopyalayacan rehberden cikip arama sekmesine kopyala deyip oyle arayacan ya da aklinda tutacan noyu yeniden tuslayacan.

- rehberde 5-6 kisi silmek istersen isaretle sil gibi bir secenek yok. Ya tek tek duzeltme bolumune girecen en altta kisi sil var ordan silecen ya da telefonu jailbreak yapip program indirecen oyle silecen. Cunku kendisinde rehberin tumunu sil diye secenek var.

Artilari:

+ kamerasi cok iyi
+ android vb diger mobil isletim sistemlerine gore VİRUS YEME İHTİMALİ SİFİR.

Son soz : ben bunlari bilmos olsaydim bu telefonu almazdim.
Suan taksit oduyorum. 5 aydir almis. 3-4 taksit kalmis bitsin satacam. Ya galaksi II yada note alacam.

hocam bunları donanımhabere de yazın bir zahmet. hala iphone fanatizmi mevcut. o fiyata galaxy sII alınır. detaylı inceleme fırsatım oldu. süper bir telefon.(bilgisayar)

Ben İphone 3G kullanıyorum. Ama bir telefona indirimli o fiyat olsun: o parayı vermem.

Öğretmen arkadaşa dediğiniz şekilde dün sipariş vermiştik bakalım gönderecekler mi?

Geri