1600tl'ye kadar laptop tavsiyesi+ekran kartı paylaşımlı mı?

Kodla Büyü
dell in kalitesi tartişilmaz ustam pek çok tanıdım dell e yönlendirdim...kasa da sağlamlık hiç bi makinada yok asus yada dell diyo müşteri ama dell i öneririm...ısınma sorunu aslaaaaa yok

EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 8600M GT 256 MB Ekran Kartı demiş bak bu harici paylaşımsız..
EKRAN KARTI: Intel® X3100 Max. 1510 MB Ekran Kartı bak bu paylaşımlı yani ram bellek den beslenene cins

2gb ddr2 bellek...Alinmaz hocam....Hp pavillion diyorum ben...Yeni aldim....Tavsiye ederim...Istanbul bilisimden 22 gunde geldi:)....Qore 2 Quad

samsung r522 js02 aldım bir ay önce ses pek kaliteli değil ve dwd writer biras yavaş gibi başka bi sorunu yok gayet memnunum sizlerede önerebilirim arkdaşlar çok falza oyun meraklısı değilim pes 2010 full özelliklerde oynuyorum sıkıntı vermiyor mesela.bilgisayar fiyatları çok yüksek bu aralar hocam ne alırsanız alın kampanyalı almaya bakın

eksen bilgisayarda da kampanya var.. asusun n61v 253dv modelini 1650 liraya veriyor. taksitli olarak.. özellikleri muhtşem bir bilgisayar.. tavsiye ederim.

Geri