18000BTU KLIMA TAVSIYESI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mgkmgk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Geçen yıl Vestel mağazasında Vestfrost marka bir klima vardı. İndrimde. 1800 TL ye 18000 likti. Aldım kullanıyorum. Yaz boyu gece gündüz hiç durmadan çalıştı. Bir yılı biraz geçti alalı. Henüz bir problem yok. Inverter değil. Standart klima. Fiyatı uygun diye almıştım. Maliyet ön plandaysa sizin için tavsiye ederim. Vestel yetkili servis garantisinde.

Şu an fiyattan dolayı airfel en mantıklısı hocam .. Daha önce vestel normal klimam vardı elektrik düşük geldiği için çalışmaz oldu.. Yerine inverter airfel aldım 18 lik harika çalıştığını bile hissetmiyorum...

Not : Airfel i daiken ya da mitsubishi satın aldı.

agustos sonunda İki tane aldım 18 lik ve 12 lik.. samsung inverter. toplam 5900tl. 18 lik 3400 idi. yaz boyunca araştırdım. 5 yıl iç ünite 10 yıl dış ünite garantili. memnunum tavsiye ederim..

en iyisi daikin ve mitsubishi electric (heavy industries olmayacak), 6 yıl önce tonla para verip kirgamine serisi mitsubishi aldım, 12 btu, o kadar zaman geçti hala eve gelen misafirler çalışıp çalışmadığını anlayamıyorlar, performans, ses mükemmel ama çok pahalıydı gerçekten, tamamen vereceğin paraya bağlı

Geri