Çok doğru söylüyorsunuz hocam. Ama bu konu karşılıklı birbirinin açığını bularak olacaksa kendi zararlı çıkar diye düşünüyorum. Ben idareci arkadaşın haksız olduğundan eminim. Sadece egosunu tatmin ediyor. Ama bu genç kardeşimizinde yıpranmasını istemem. Akli baki yol göstermek lazım. Sendikasıyla iletişime geçse daha iyi olur diye düşünüyorumhocam saygı duyarım; siz ve sizin gibi görev yapan idarecilerin yeri bambaşka. aynı kefeye koyamayız ; 5 mdr. yrd. 1 müdür var şu anda; oturmuş bir okul; işler tabi ki yürüyor.
"Hazımsızlık " ifadesi yanlış olmuş; idareci arkadaşlar da toleranslı olacak öğretmenlerine; sarı zarf verecek kadar idarecilik yapıyorsa; kendisi de mesai saatlerine dikkat edecek o halde.
Saatlerce ortadan kaybolup; kendi özel işlerini hallediyorsa- öğretmenden hangi yüzle savunma isteyebilir bu idareci arkadaş ?
kaldı ki ders-nöbet değil şeflik ile ilgili savunmam istendi benim.
Dilekçe verme hakkınız elbette var. Kendi kurum amirinize vereceksiniz. Muhakkik görevlendirilir gerekli soruşturma yapılır.elbette kişisel bir husumet oluştu; şeflik saati de keza program da planlanır ama bir arıza-onarım-bakım ne zaman gerekirse o saatte-dakika da yapılır.
kim diyebilir ki ben şimdi ilgilenemem ;şeflik saatinde bakarım. böyle bir şey kabul edilebilir mi?
ama şeflikten 20-30 dakika erken çıkılınca;sarı zarfla savunma istenebilir.
savunma isteyenler meydanı boş bulup;saatlerce ortadan kaybolabilir _?acaba hak mıdır ? reva mıdır?
kaldı ki kimse kimseyi Zorla idareci yapmıyor benim bildiğim; arzu eden arkadaşlar buyursun tekrar öğretmenliğe dönsünler . değil mi ?madem cazibesi yok; falan filan...vs...
Öyle oldu bilemedim nasıl silineceğini.Başlık başa kalmış gibi görünüyor.