184 saatlik bilgisayar kullanımı (5+5+5+5) yıllık plan

Kodla Büyü

bilogt55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 184 saatlik bilgisayar kullanımı kursu (5+5+5+5) yıllık planı olan var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

160-280 saat arasında açabilirsiniz fakat buna halk eğitim merkezi karar veriyor sanırım...bana hiç sormadılar

Merhabalar, hafta içindeki 5 günü kapsayacak şekilde açılacak bir bilg. kursun, günlük mak. ders sayısı kaç olabilir ? 8 saat * 5 gün = 40 saat haftada, 1 ayda 160 saatlik kurs açılabiliyor mu ? ( Yaz tatilinde ) Arkadaşım açmak için başvurmuş reddetmişler neye göre reddettiğini sorduklarında kem küm etmişler. Benim bildiğim yaz tatilinde haftlık 40 saat ders verebilir ama emin olamadığımdan cvp veremedim işin aslı nedir diye sizlere danışmak istedim. 1 ayda 160 saatlik bilg. kurs açılabilir mi arkadaşlar ?

bayghost' Alıntı:
Merhabalar, hafta içindeki 5 günü kapsayacak şekilde açılacak bir bilg. kursun, günlük mak. ders sayısı kaç olabilir ? 8 saat * 5 gün = 40 saat haftada, 1 ayda 160 saatlik kurs açılabiliyor mu ? ( Yaz tatilinde ) Arkadaşım açmak için başvurmuş reddetmişler neye göre reddettiğini sorduklarında kem küm etmişler. Benim bildiğim yaz tatilinde haftlık 40 saat ders verebilir ama emin olamadığımdan cvp veremedim işin aslı nedir diye sizlere danışmak istedim. 1 ayda 160 saatlik bilg. kurs açılabilir mi arkadaşlar ?

ben geçen yaz açtım 8*5=40
halk eğitim en fazla 6 saat ödeme yapabileceklerini ifade ettiler neye göre resmi bişe yok ifade sadece.
6*5=30 saat ödediler haftalık 10 saati zekata saydım:)))

Geri