2. Özür Grubu Geliyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye

Ekli dosyalar

• es.jpg
    es.jpg
    182.8 KB · Görüntüleme: 2,038
arkadaslar ankara milli eğitim özer grubu için ek kontenjanları bile girmiş bugun haber dogru

zaten il dışı yapılıyorsa peşine de eş durumu yapılması mantıklı olandır. Sadece il dışı bekleyen arkadaşlara güzel haber bekliyoruz. Ben il dışı ile atandım ama bekleyen çok kişi var.

Arkadaslar il ici yer degistirirsem arkasindan yapilacak bu ozur grubuna tayin isteme hakkimiz var mi es durumundan

arkadaşlar bir sorum olacak. İl içi tayin istesem ilçeye 2-8 eylül arasında. daha sonra özür grubu olursa tekrar eşimden dolayı tayin isteyebilir miyim. (Şimdi soracaksınız niye ilçeye gidiyorsunda sonra tekrar merkeze gelmek istiyorsun diye. Okulumu degiştirmenin kısa yolu olarak görüyorum)

Guzelgunler' Alıntı:
Arkadaslar il ici yer degistirirsem arkasindan yapilacak bu ozur grubuna tayin isteme hakkimiz var mi es durumundan
eveh hocam ısteyebılırsınız. Eşimle aynı ilçede çalısırken hazıran da farklı ılceye ıl ıcınden gıttı agustosta da ozur durumu ıstedık yıne ıl ıcı ama cıkmadı. ama kanunen hıc bır sıkıntı yok

seyyyyyah28' Alıntı:
arkadaşlar bir sorum olacak. İl içi tayin istesem ilçeye 2-8 eylül arasında. daha sonra özür grubu olursa tekrar eşimden dolayı tayin isteyebilir miyim. (Şimdi soracaksınız niye ilçeye gidiyorsunda sonra tekrar merkeze gelmek istiyorsun diye. Okulumu degiştirmenin kısa yolu olarak görüyorum)
evet ısteyebılırsınız herhangı bı sıkıntı yok

seyyyyyah28' Alıntı:

hocam ben gecen sene il dışı isteğe bağlı tayin döneminde tercih yaptım, agustosta özür durumuna başvuracakken klavuzda öyle bir madde ya da acıklama olmamasına ragmen benden özür durumumun yani evlilik tarihimin il dışından sonra olup olmadığını anlamak için belge istemişlerdi, sitemde evlilik tarihimiz yazmasına ragmen. bence bir sor derim

untimely' Alıntı:
Hayat86 hocam sendika ne söyledi? Ayrıca ikinci il dışı yazmışsınız?

ikinci il dısı diye yanlıs yazmısım özür grubu diyecektim. kesin olacak dediler ancaqk zamanı kesin değil eylul sonuna yetişmesi için çalışmalar varmıs.

Haziranda atandım ancak ilişiğimi kesmedim kararname bekliyor hala, iptalde etmedim daha hayırlısı inşallah yakın zamanda açıklarlarda sıkıntı çıkmaz. Var mı hala bekleten kararnamesini benim gibi?

https://twitter.com/ceyhunirgil/status/ ... 4389246976
Kod:
Dr. Ceyhun İrgil ‏@ceyhunirgil  5 sa.5 saat önce
Özür atamaları için MEB listeler için çalışıyor. Bayramdan önce ilan edilecek. MEB'ını rahat bırakın, çalışsınlar.Çok yoğunlar.Hayırlı olsun

https://twitter.com/ceyhunirgil/status/ ... 9852791808
Kod:
Dr. Ceyhun İrgil ‏@ceyhunirgil  3 sa.3 saat önce
DOĞRU MEB AÇIKLAMA YAPMALI.. HEM DE ÇOK DOĞRU... HELE İYİ HABER VERECEKSE TEZ DAVRANMAMANIN ANLAMI NE? AMA YAPMIYOR VE SİZ BANA SORUYORSUNUZ

Ya iyi guzel hos insallah acarlar da ceyhun irgil chp den milletvekiliymis. Meb calismalarindan haberdar olabilir mi gercekten acaba?

karekedi' Alıntı:
Ya iyi guzel hos insallah acarlar da ceyhun irgil chp den milletvekiliymis. Meb calismalarindan haberdar olabilir mi gercekten acaba?
Ben de yeni tanıdım diyebilirim hocam. Biraz araştırma yaptım, aynı Muharrem İNCE gibi kendisi de eğitimle çok alakadar biriymiş.

İyi Geceler arkadaşlar bu özür grubunda eşimle farklı ilçelere tayinim çıktı. Acaba bu 2.özürde ben tekrar başvuru yapabilir miyim. (İlim Büyükşehir.)

Kayra_Bilal' Alıntı:
İyi Geceler arkadaşlar bu özür grubunda eşimle farklı ilçelere tayinimi çıktı. Acaba bu 2.özürde ben tekrar başvuru yapabilirmiyim. (İlim Büyükşehir.)

Yapabilirsiniz hocam. İki seçenek var ya eşlerden birinin yanına yada Adrese dayalı sistemden (AKS) isteyebilirsiniz.Burda en önemli olan 2.özür grubu olurmu bekleyip görcez.İnşallah olur.

adem' Alıntı:
Kayra_Bilal' Alıntı:
İyi Geceler arkadaşlar bu özür grubunda eşimle farklı ilçelere tayinimi çıktı. Acaba bu 2.özürde ben tekrar başvuru yapabilirmiyim. (İlim Büyükşehir.)

Yapabilirsiniz hocam. İki seçenek var ya eşlerden birinin yanına yada Adrese dayalı sistemden (AKS) isteyebilirsiniz.Burda en önemli olan 2.özür grubu olurmu bekleyip görcez.İnşallah olur.

Hayırlısı Hocam bakalım.

Öğrenim özründen tayin istene biliyor mu? İkinci üniversite için. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim :)

Arkadaşlar eş grubu atamaları hakkında varmı bir gelişme yada duyum alan Bayramdan önce müjde verilecek deniliyordu. Tatil geliyor akıbetinde okullar açılacak. Eşimle aramda 1600 km mesafe var 5 yıl doğu görevi yaptık çocukta var ve bu durumda olan binlerce meslektaş var yok mu bir gelişme duyum alan bizim gibi bekleyenlerden.

untimely' Alıntı:
Arkadaşlar eş grubu atamaları hakkında varmı bir gelişme yada duyum alan Bayramdan önce müjde verilecek deniliyordu. Tatil geliyor akıbetinde okullar açılacak. Eşimle aramda 1600 km mesafe var 5 yıl doğu görevi yaptık çocukta var ve bu durumda olan binlerce meslektaş var yok mu bir gelişme duyum alan bizim gibi bekleyenlerden.
Bugun ya da yarin acilacak hocam sistem. İl milli egitimden duydum.

Ahmetismet hocam çok sağolun cevabınız için.Bu dönemlerde küçük bi olumlu ışık bile bizim gibi bekleyen binlerce kişiyi mutlu edebiliyor. İnşallah duyumunuz gerçek olurda bayram öncesi derin bi oh çekeceğimiz iyi bir çalışma bakanlıktan duyurulur.

Bence bayramdan sonra acilir. Soyleki ben de istanbulda anadolu yakasindan avrupa yakasina tayin istedim. Buyuk ihtimalle cikacak. E benim burdan ilisik kesip goreve baslamam ikametgahimi oraya aldirmam lazim ki esim de ozur grubundan tayin isteyebilsin. Ilisik kesmek icin en son tarih ise bayramdan sonraki hafta cuma. Bu sure bitince acarlar acacaklarsa diye dusunuyorum.

Il ici il disini actilar simdi ozur mu
Hicbiryer acmadiktan sonra neyin .........

anayasaya göre eşitiz ama özür grubunda açılan okulları görünce eşit olmadığımızı özür grubunda olanlara daha iyi okulların açıldığını görüyorum

bu da bir haksızlık değil mi

özür grubu olsun ama neden iyi okullar özür grubuna açılırken diğerlerine daha sıkıntılı okullar açılıyor

Geri