eveh hocam ısteyebılırsınız. Eşimle aynı ilçede çalısırken hazıran da farklı ılceye ıl ıcınden gıttı agustosta da ozur durumu ıstedık yıne ıl ıcı ama cıkmadı. ama kanunen hıc bır sıkıntı yokGuzelgunler' Alıntı:Arkadaslar il ici yer degistirirsem arkasindan yapilacak bu ozur grubuna tayin isteme hakkimiz var mi es durumundan
evet ısteyebılırsınız herhangı bı sıkıntı yokseyyyyyah28' Alıntı:arkadaşlar bir sorum olacak. İl içi tayin istesem ilçeye 2-8 eylül arasında. daha sonra özür grubu olursa tekrar eşimden dolayı tayin isteyebilir miyim. (Şimdi soracaksınız niye ilçeye gidiyorsunda sonra tekrar merkeze gelmek istiyorsun diye. Okulumu degiştirmenin kısa yolu olarak görüyorum)
seyyyyyah28' Alıntı:arkadaşlar bir sorum olacak. İl içi tayin istesem ilçeye 2-8 eylül arasında. daha sonra özür grubu olursa tekrar eşimden dolayı tayin isteyebilir miyim. (Şimdi soracaksınız niye ilçeye gidiyorsunda sonra tekrar merkeze gelmek istiyorsun diye. Okulumu degiştirmenin kısa yolu olarak görüyorum)
untimely' Alıntı:Hayat86 hocam sendika ne söyledi? Ayrıca ikinci il dışı yazmışsınız?
Dr. Ceyhun İrgil @ceyhunirgil 5 sa.5 saat önce
Özür atamaları için MEB listeler için çalışıyor. Bayramdan önce ilan edilecek. MEB'ını rahat bırakın, çalışsınlar.Çok yoğunlar.Hayırlı olsun
Dr. Ceyhun İrgil @ceyhunirgil 3 sa.3 saat önce
DOĞRU MEB AÇIKLAMA YAPMALI.. HEM DE ÇOK DOĞRU... HELE İYİ HABER VERECEKSE TEZ DAVRANMAMANIN ANLAMI NE? AMA YAPMIYOR VE SİZ BANA SORUYORSUNUZ
Ben de yeni tanıdım diyebilirim hocam. Biraz araştırma yaptım, aynı Muharrem İNCE gibi kendisi de eğitimle çok alakadar biriymiş.karekedi' Alıntı:Ya iyi guzel hos insallah acarlar da ceyhun irgil chp den milletvekiliymis. Meb calismalarindan haberdar olabilir mi gercekten acaba?
Kayra_Bilal' Alıntı:İyi Geceler arkadaşlar bu özür grubunda eşimle farklı ilçelere tayinimi çıktı. Acaba bu 2.özürde ben tekrar başvuru yapabilirmiyim. (İlim Büyükşehir.)
adem' Alıntı:Kayra_Bilal' Alıntı:İyi Geceler arkadaşlar bu özür grubunda eşimle farklı ilçelere tayinimi çıktı. Acaba bu 2.özürde ben tekrar başvuru yapabilirmiyim. (İlim Büyükşehir.)
Yapabilirsiniz hocam. İki seçenek var ya eşlerden birinin yanına yada Adrese dayalı sistemden (AKS) isteyebilirsiniz.Burda en önemli olan 2.özür grubu olurmu bekleyip görcez.İnşallah olur.
Bugun ya da yarin acilacak hocam sistem. İl milli egitimden duydum.untimely' Alıntı:Arkadaşlar eş grubu atamaları hakkında varmı bir gelişme yada duyum alan Bayramdan önce müjde verilecek deniliyordu. Tatil geliyor akıbetinde okullar açılacak. Eşimle aramda 1600 km mesafe var 5 yıl doğu görevi yaptık çocukta var ve bu durumda olan binlerce meslektaş var yok mu bir gelişme duyum alan bizim gibi bekleyenlerden.