murat02' Alıntı:Arkadaşlar merak ettim, üniversite kayıtlar bu hafta itibari bitti. Hangi bölüme kayıt oldunuz?
Ben ilköğretim matematik bölümüne kaydımı yaptım, ders muafiyeti için dilekçe mi verdim.
sambal' Alıntı:murat02' Alıntı:Arkadaşlar merak ettim, üniversite kayıtlar bu hafta itibari bitti. Hangi bölüme kayıt oldunuz?
Ben ilköğretim matematik bölümüne kaydımı yaptım, ders muafiyeti için dilekçe mi verdim.
Hocam fark dersleri ile ilgili bilginiz var mi
Hangi derslerden muaf olunuyor
yeniden sınava mı girip kayıt oldunuz hocam?kaç puanla girdiniz, bulunduğnuz şehirde mi üniversite ve devam zorunluluğunuz var mı?murat02' Alıntı:Arkadaşlar merak ettim, üniversite kayıtlar bu hafta itibari bitti. Hangi bölüme kayıt oldunuz?
ctrl+z' Alıntı:yeniden sınava mı girip kayıt oldunuz hocam?kaç puanla girdiniz, bulunduğnuz şehirde mi üniversite ve devam zorunluluğunuz var mı?murat02' Alıntı:Arkadaşlar merak ettim, üniversite kayıtlar bu hafta itibari bitti. Hangi bölüme kayıt oldunuz?
Hocam gaziantep üniversitesictrl+z' Alıntı:başarılar hocam tebrike diyorum hangi üniversite acaba?