2. üniversite okuyan arkadaşlar hizmet puanı isteyelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan agazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

agazi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar malumuzun Taslak yönetmeliğin 28. maddesinin 4. fıkrasında yer alan hüküm şu şekildedir:
"Bir defaya mahsus olmak ve lisansüstü eğitimlerden yalnızca en yüksek öngörülen puan dikkate alınmak üzere doktora öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 90, tezli yüksek lisans öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 44, tezsiz yüksek lisans öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 36 puan eklenir."

buna 2. üniversite okuyanları dahil etmeleri için görüş yazısı gönderdim sizlerde gönderirseniz belki sesimizi duyarlar.

aşagıdaki linkten tc ve mebbis şifrenizle görüşünüzü bildirebilirsiniz.
http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu/giris.php

okuyorsan kendine okuyorsun bağamı okuyon diyen zihniyetten bi fayda gelmez hocam. senin istediğin hayal.. yüksek lisansa bile vereceklerini sanmıyorum

hocam yüksek lisansa bile fazla puan verilmesi haksızlık
inanın sizin isteğiniz olsa insanlar ikinci üniversite için sıraya girer :D

faruk8542' Alıntı:
okuyorsan kendine okuyorsun bağamı okuyon diyen zihniyetten bi fayda gelmez hocam. senin istediğin hayal.. yüksek lisansa bile vereceklerini sanmıyorum
malesef haklısınız hocam...

albeyaz' Alıntı:

Yüksek lisansa puan verilmesinin niye haksızlık olduğunu anlamadım. Eşim çalıştığı şirkette yüksek lisans ve b grubu İngilizcesi için aylık 1500 tl fazla maaş alıyor. Ama öğretmen meslektaşına yksek lisans yaptığı için verilen puanı çok görenler var. Kendi içimizde bile böyle muhalefet arkadaşlar oldukça öğretmenlere ne yapsalar müstehak.

mellow' Alıntı:
albeyaz' Alıntı:

Yüksek lisansa puan verilmesinin niye haksızlık olduğunu anlamadım. Eşim çalıştığı şirkette yüksek lisans ve b grubu İngilizcesi için aylık 1500 tl fazla maaş alıyor. Ama öğretmen meslektaşına yksek lisans yaptığı için verilen puanı çok görenler var. Kendi içimizde bile böyle muhalefet arkadaşlar oldukça öğretmenlere ne yapsalar müstehak.

Hocam arkadaşa katılıyorum puan verilmesi bence de uygun değil. Hele ki bunun devamında yarın başarı belgeleri vb. için de puan verilmeye başlanırsa tayinlerde de torpil olayı başlar. Eşinize maaş iyileştirilmesi yapılmasını örnek vermişsiniz. MEB bünyesinde de çok yüksek olmasa da kayda değer bir maaş artışı yüksek lisansın zorluklarına katlanmak için iyi bir teşvik olabilir.

Geri