2.5 ide diski sataya çevirmek?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

Dizüstü bilgisayarımda 100 gb 5400 rpm Sata arabirime sahip sabit disk bulunuyor. Elimde 2.5" Ide arabirime sahip 7200 rpm 150 gb sabit disk var. Harici diski sata arabirime çevirip kullanmak imkanım var mı?

Bu tip çeviricileri kullanıp dizüstü bilgisayara monte etmek mümkün müdür?

hocam bu kart işinizi görür galiba

Ekli dosyalar

• ide-den-sata-ya-sata-dan-ide-ye-cevirici-adaptor-mb9331_322478_r1.jpg
    ide-den-sata-ya-sata-dan-ide-ye-cevirici-adaptor-mb9331_322478_r1.jpg
    66.1 KB · Görüntüleme: 1,863
Bu kart çevirme işlemini yapacaktır.

Bu kartı ide sabit diske taktiktan sonra , dizüstübilgisayarın içine monte edebilir miyim? Sabit disk yuvası çok geniş değil maalesef , sata diski zar zor alıyor , gerisinde 1 cm'den daha küçük bir boşluk kalıyor

DotCom' Alıntı:

Bu kartı ide sabit diske taktiktan sonra , dizüstübilgisayarın içine monte edebilir miyim? Sabit disk yuvası çok geniş değil maalesef , sata diski zar zor alıyor , gerisinde 1 cm'den daha küçük bir boşluk kalıyor
hocam istediğiniz ürünü bulabildiniz mi?
http://www.cooldrives.com/2sahadrtoide.html banada burada ki ürün lazım, sizin istediğinizden.Türkiye de bulabildiniz mi acaba?
teşekkürler...

BAHADIRHAN' Alıntı:
DotCom' Alıntı:

hocam istediğiniz ürünü bulabildiniz mi?
http://www.cooldrives.com/2sahadrtoide.html banada burada ki ürün lazım, sizin istediğinizden.Türkiye de bulabildiniz mi acaba?
teşekkürler...

Ben bu üründen bulamadım hocam. Çok yere soramadım , istanbuldaki bilgisayarcılar da olabilir gibi geliyor bana.

Geri