2 Bilgisayar açılmıyor

Kodla Büyü

gencbora

Site Gezgini
Arkadaşlar benim sorunum labaratuarda 2 bilgisayarım açılmıyor buyuk ihtimalle anakart arızası ben uğraştım yapamadım şimdi izlemem gereken yol nedir? labaratuar garanti kapsamında değil. herhangi bi teknik servise götürsem olur mu? ne yapılması gerekiyor? daha önce ki sorunları çözebilmiştim ama bunu çözemedim.

hepsini denedim herseyi denedim olmadı aklıma ne geliyorsa yaptım olmadı umudumda kalmadı zaten ben yapmam gerekenleri merak ediyorum. Herhangi bi yer mi yoksa ilçe meb'emi haber vericem siz tamir edemeyince ne yapıyorsunuz yolu merak ediyorum

Ben alan şefiyim. okul idaresine anakart almamız gerekiyor diyorum. alınıyor. takıyorum. sorun çözülüyor. (Garanti olmadığı için)

hocam benimde 3 pc de kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor yani kalvye ışıkları falan kasada fanlar çalışıyorr ama ekrana hiç sinyal gelmediği zamanlardaki gibi ekran ışığı yanıp snüyor

ne yapabilirim yardımcı olurmusunz

hocam experlerde böyle sorunlar var maaleseef güvenlik kartını çıkar öyle çalıştır kasanın arkasındaki düğmeden tamamen kapat biraz beklee gelir yaniii bi bakarsın öğleden sonra çalışır bi bakarsın 10 dk ya kadar çalışır.

zencefil58' Alıntı:
hocam experlerde böyle sorunlar var maaleseef güvenlik kartını çıkar öyle çalıştır kasanın arkasındaki düğmeden tamamen kapat biraz beklee gelir yaniii bi bakarsın öğleden sonra çalışır bi bakarsın 10 dk ya kadar çalışır.

aynen hocam yaa delirmek üzereyim ne zaman çalışacakları belli olmuyo önceden 2 tane idi pc şimdi 4 oldu

kasayı başka pc ye takıncada çalışmyor

benim 10+1 olan bilgisayar sınıfım 7+1 e düştü..daha geçen hafta bi anakart cortladı...yanık kokusundan anlamıştım zaten. 8 yıllık makineler ne de olsa...ben de sağdan soldan bulduğum 2.el parçalarla pc topluyorum hatta kendim bile okula bi tane bağışladım...normal akışına bıraksam 4 tane pc kalmıştı lab'ta...yeni bilgisayarlar gelene kadar işimiz yaş...gerçi yeni bilgisayarın geleceğine inanmıyorum orası ayrı mesele....

Geri