2.DÖNEM BTR,ŞUBAT AYI ÜCRETİ

Kodla Büyü

emre_bt

Site Gezgini
Arkadaşlar,Görevlendirme süremiz 6 şubat başlangıç olarak Valilik tarafından onaylanmıştır.
Ancak yazı bize,kurumnet üzerinden bu hafta başlangıcında tebliğ edildi.Görevlendirildiğim okuldaki idareci arkadaş,bizim okulda tam olarak hangi gün başladıysan,ben onu göz önüne alıp,kadronun olduğu okula ücret çizelgesini yollarım diyor.6 şubat başlangıç olarak gösteremem kadronuzun bulunduğu okulla bu konuyu görüşün dedi.

Sorum şu: BTR ücreti göreve hangi gün başladıysak o zamanmı işler,yoksa 6 şubat baz alınarakmı ücretler hesap edilecek?

Teşekkür ederim.

Hocam esas olan gelen yazıdaki başlama tarihiniz. Yani 6 şubattan itibaren ek ders almanız gerekir. Ancak eğer 1 hafta btr ile ilgili birşey yapmadıysanız o haftanın ücretini istemekte pek adil olmaz.

cyberyahya' Alıntı:
Hocam esas olan gelen yazıdaki başlama tarihiniz. Yani 6 şubattan itibaren ek ders almanız gerekir. Ancak eğer 1 hafta btr ile ilgili birşey yapmadıysanız o haftanın ücretini istemekte pek adil olmaz.

1 hafta kadar kendi kadromun bulunduğu okulda derslere girdim,çıktım.Görevlendirildiğim okula,yazı geç geldiği için gidemedim.Ancak merak ettiğim şey:İnsiyatif dışında belirli bir kural yokmu bu durumla ilgili?
Yani ben idareci arkadaşlara ısrarcı olursammı alacağım 1 hafta farkı? :) Yada zaten gitmedim,boşver helal değil deyip almayacakmıyım? :)

Hocam anladığım kadarıyla sen kendi okulunun haricinde başka bir okula görevlendirildin. Görevlendirmenin o okula çıkacağını öngörüp 6 Şubat'tan itibaren oraya gittiysen, görevini yaptıysan o zaman ücretini 6 Şubat'tan itibaren alırsın. Ancak bu hafta başı görevlendirildiğin okula gidip 6 Şubat'tan itibaren ücret istersen onu çoğu idareci onaylamaz, onaylamamalı da..

tqwert' Alıntı:
Hocam anladığım kadarıyla sen kendi okulunun haricinde başka bir okula görevlendirildin. Görevlendirmenin o okula çıkacağını öngörüp 6 Şubat'tan itibaren oraya gittiysen, görevini yaptıysan o zaman ücretini 6 Şubat'tan itibaren alırsın. Ancak bu hafta başı görevlendirildiğin okula gidip 6 Şubat'tan itibaren ücret istersen onu çoğu idareci onaylamaz, onaylamamalı da..

Hocam bende zaten,illaki gelmediğim zamanın ücretini istemiyorum.Bu konu ile ilgili resmi bir yazı gördünüzmü yada uygulanan belirli bir prosedür varmı diye merak ettim.
Teşekkür ederim ilginiz için.

onayın alındığı tarihin hiç bir önemi yoktur arkadaşlar. göreve başlama yazınızda başlama tarihi neyse o tarih itibariyle ekdersinizi alırsınız. 6 şubatta onay çıktı ve 13 şubatta göreve başladıysanız. 13 şubat itibariyle ekders alırsınız. öte yandan ben 6 şubattan itibaren ekders almak istiyorum derseniz idare ödeyebilir, fakat şikayet durumunda vergileriyle birlikte geri ödersiniz haberiniz olsun.

Yazıda 6 şubat yazıyor ama sen 6 şubatta başlamamışsın. Aslında gecikme milli eğitimden kaynaklanıyorsa ek dersi vermeleri gerekir. Önceden her dönem başında 1 hafta ek dersten yoksun oluyorduk bunların yüzünden.

panacea' Alıntı:
Yazıda 6 şubat yazıyor ama sen 6 şubatta başlamamışsın. Aslında gecikme milli eğitimden kaynaklanıyorsa ek dersi vermeleri gerekir. Önceden her dönem başında 1 hafta ek dersten yoksun oluyorduk bunların yüzünden.

İşte bu durumu idaremize nasıl izah edebiliriz,resmi bir metin olması gerek

Geri