2 Dönem Bt Rehber Öğrt. Planı

Kodla Büyü
hocam yapılan iş ve işlemleri raporlaştırarak dosyalayan var mı? ben yaptığım işlemleri raporlaştırmadım hiç :o

Hocam ek-1e bakınca ben "Yapılan iş ve işlemleri raporlaştırarak bir klasörde saklamak" şeklinde bir görev görmüyorum. Kendiniz mi eklediniz. Gerek varmı bu maddeye?

Ben de klasörleştirmek diye bir görev görmedim, şimdi onu yazınca sadece BTR ile ilgili değil de okulun tüm işleri ile ilgili algılarlar diye ben çıkarttım o maddeyi...
Zaten eğer web sitesi ile ilgili ise, bu tip işlerde klasörleyerek çalışıyoruz, nete de aktarınca istersek oradan alabiliriz, böyle bir maddeye gerek yok diye düşünüyorum.

* Sadece kendi okulunda BTR olanlarda çalışma planı hazırlayıp vermeli değil mi arkadaşlar?

Ben sadece kendi okulumdayım bu dönem çok şükür ;) Fatih Projesi ile ilgili maddeyi çıkarınca bize de uyuyor sanırım...

* Bir de tek kişi olan zümre yapmaz diye bir resmi yazı görmüştüm nette, ama idarem yine de yap hocam, elimizde bir belge olsun diyorlar... Ben de şahsen böyle bir yazıyı İst.da imzalamadığım için tamam dedim. Benim açımdan da iyi oluyor, zümre hazırlarken (tek başıma da olsam) bazı eksiklikleri düşünüp idareye iletme imkanı buluyorum, yapmazlarsa bir de yerlerde yazılı olması iyi oluyor ama zorunlu muyuz yapmaya merak ettim ! Sizler yapıyor musunuz?

Geri