2. Dönem btr başvuruları...

Kodla Büyü

gokhanli

Aktif Üye
İzmirde yaşıyorum okulumuza bir öğretmen daha atandığı için ders sayım çok düşecek kendi okulumda yapabilir miyim yoksa lisede mi btr vörevi almak zorundayım?

İlginiz için teşekkürler

2008 de üye olup bunları bilmemek!
Forumda yada google da btr görevlendirme esasları veya btr görevlendirme yazısı yazıp arasanız
Sizin okulunuzun fatih durumuna göre size hangi durumun uygun olduğunu anlarsınız

Gerginsiniz anlaşılan

Yine de hitap etmeyi öğrenirseniz iyi olur.

2007 de üye olup her ilde farklı uygulandığını bilmemeniz de ilginç

hocam gelen arkadaş hizmet puanı sizden yüksek mi? Birde İzmir de görevlendirmelerde öncelik liselerde mi? ona göre yanıtlayalım

Sadece birinin geldiğini öğrendim okula ama benim puanım az olduğu için muhtemeln puanı benden daha yüksektir. İzmirde 2 sene öncesini biliyorum. O zamanlar önce liseler sonrasında laboratuvarı olan okullardı. Şu anda nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ama eskişehir ve sivasta çalışan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla o şehirlerde sadece liselere görevlendirilebiliyolarmış.

Bilgilendirirseniz sevinirim.

gokhanli' Alıntı:
Gerginsiniz anlaşılan

Yine de hitap etmeyi öğrenirseniz iyi olur.

2007 de üye olup her ilde farklı uygulandığını bilmemeniz de ilginç

Formatörlük varken farklılık çoktu evet, btr de durum boyle değil, ilginç bi durum yok
Bt öğretmeni iseniz durumlardan habersiz oluşunuz üzücü, yoksa durumunuzun beni gerecek hiçbir durumu yok.
Neyse arkadaşların dediği gibi ve yazıda da yazdığı gibi okulunuza fatih kapsamında kurulumlar yapıldıysa okulunuzda btr olursunuz, okulunuz sabahçı öğleciyse 2 nizde biriniz sabahçı diğeriniz öğleci btr olabilirsiniz. Yoksa dediğiniz gibi fatih kurulu bir okulu tercih etmeniz gerekiyor.

Geri