bu soruyu bende merek ediyorum.cevabı bilen var mı?bil_tek' Alıntı:kendi okulundan başka bir okula istediğimizde hizmet süresinden sayılmıyor mu?
Kendi kurumu dışında görevlendirilenlerin hizmet süreleri iliçi tayin süresinde hizmetinden sayılmaz.berkekaya' Alıntı:bu soruyu bende merek ediyorum.cevabı bilen var mı?bil_tek' Alıntı:kendi okulundan başka bir okula istediğimizde hizmet süresinden sayılmıyor mu?
bende aynı durumdayımumit' Alıntı:kredi aldım mecbur isteyeceğim
böle bir seçenek varmı? kendi okulum olursa olsun almazsa görevlendirme istemiyorum diye...zilal' Alıntı:Kendi Okulum olursa isteyeceğim
otherm' Alıntı:bende istemeyeceğim çünkü okulumuz ortaokul olduğu için öncelikle fatih projesi olan okullar yani liseler istenecekmiş, o okullardan herhangi birine yani kendi okulum dışında ir okula görevlendirme istersem hizmet süremden sayılmayacak ve iliçi tayin hakkım ölecek ...
berkekaya' Alıntı:Son yazılardan sonra kaç kişi görevlendirme istemeyecek?
md4483' Alıntı:otherm' Alıntı:bende istemeyeceğim çünkü okulumuz ortaokul olduğu için öncelikle fatih projesi olan okullar yani liseler istenecekmiş, o okullardan herhangi birine yani kendi okulum dışında ir okula görevlendirme istersem hizmet süremden sayılmayacak ve iliçi tayin hakkım ölecek ...
hizmet süresinden sayılmıyor mu hocam kadrom orda ve haftada bir gün g,idip derslere giriyorum ders görevimi yerine getiriyorum sayılması lazım
otherm' Alıntı:md4483' Alıntı:otherm' Alıntı:bende istemeyeceğim çünkü okulumuz ortaokul olduğu için öncelikle fatih projesi olan okullar yani liseler istenecekmiş, o okullardan herhangi birine yani kendi okulum dışında ir okula görevlendirme istersem hizmet süremden sayılmayacak ve iliçi tayin hakkım ölecek ...
hizmet süresinden sayılmıyor mu hocam kadrom orda ve haftada bir gün g,idip derslere giriyorum ders görevimi yerine getiriyorum sayılması lazım
hocam ders tamamlama sayılır, ama kendi kurumunuzun dışında başka bir kurumda veya okulda görevlendirilmişseniz görevlendirme süreniz iliçi hizmet sürenizden sayılmıyor...
Son yazılar hocamwertyu6' Alıntı:Son yazılar nedir?
namikc' Alıntı:İlk dönem kendi okulumu istedim ama başka okul verdiler...Perişan oluyoruz. İkinci dönem istemem. 10 saat dersim var 5-6 saatte boş branş derslerinde alır okulumda kalırım...